Kontor, Sveavägen 66, 5 tr, City, Stockholm

  • 195 m²
  • Omgående

Lokal med god standard mitt i stadens puls


Lokaltyp Kontor
Total yta 195 m²
Adress Sveavägen 66, 5 tr
Område City
Publicerad 2023-09-26
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Våning 5
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41953518
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till en flexibel lokal mitt på livliga Sveavägen! Här finner du all tänkbar service precis runt hörnet, vilket ger en otrolig bekvämlighet för dig och dina medarbetare. Lokalen är nu ledig och redo för inflyttning.

Lokalen har ljusa och rymliga rum som ger en härlig arbetsmiljö. Fönster som vetter mot två väderstreck ger en naturlig ljuskälla som hjälper till att öka produktiviteten och trivseln på arbetsplatsen. Här finns också möjlighet att anpassa lokalen efter era specifika behov, så att ni kan skapa det perfekta arbetsutrymmet för er verksamhet. Oavsett om ni behöver plats för stora eller små möten så finns det utmärkta möjligheter här. Lokalen rymmer upp till 15 medarbetare, vilket gör det till det perfekta valet för mindre företag och start-ups.

Tveka inte att ta chansen att hyra denna fantastiska lokal mitt i hjärtat av Sveavägen. Vi ser fram emot att höra från dig!

Omgivning

Lokalens centrala läge erbjuder en härlig puls och mycket goda kommunikationsmöjligheter. För affärslunchen så finns det ett brett utbud av restauranger och caféer att välja på. Inom promenadavstånd ligger två vackra parker, Observatorielunden och Tegnerlunden.

Kommunikationer

Kommunikationsmässigt ligger denna lokal perfekt till. Nära anslutning till tunnelbana Rådmansgatan och Hötorget samt ett flertal busslinjer längs Sveavägen. Eller varför inte ta en promenad från Odenplan eller T-centralen.

Planlösning

Planlösningen är välplanerad och av blandad karaktär, ett stort arbetsrum och ett enskilt rum. Samt två ljusa och fina konferensrum i olika storlekar. Fönstren i lokalen vetter mot både innergården och ut mot Sveavägen.

Parkering

Garageplats finns att hyra av Aimo Park

Service

Här finns all den service man kan tänkas behöva. Stort och varierat utbud av caféer och restauranger i närheten. Gott om träningsmöjligheter och matbutiker inpå knuten.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen