Kontor, Sveavägen 166, City, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 15 833 - 40 833 kr/mån
Fabege AB Friskvård (16 m) Shopping (16 m) Restaurang (83 m) Kommunikation (86 m) Bank (157 m) Bränslestation (181 m) Bilservice (185 m) Uttagsautomat (268 m) Parkering (318 m) Grönområde (344 m)

En pärla i Wenner-Gren Center!

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 200 m²
Adress Sveavägen 166
Område City
Våning 3
Objektsnr 41866675
Lokalguidens estimerade områdeshyra
15 833 - 40 833 kr/mån
950 - 2 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Fin lokal som anpassas efter önskemål. En trevlig fastighet med konferensmöjligheter, restaurang och dusch och omkl.rum.

Omgivning

Med ett kontor på Sveavägen precis innanför tull har du närheten till City och storstadspulsen samtidigt som du bor granne med natursköna Hagaparken och Brunnsviken. Du är en kort promenad bort från Odenplan, Sankt Eriksplan och Vanadisplan. Området kring fastigheten erbjuder en trevlig blandning av sprudlande affärsverksamhet, trevliga restauranger och lugna bostadsområden.

Njut av närheten till Hagaparken som förutom lunchmöjligheter i Koppartälten erbjuder promenader, jogging, picknick och möjlighet att vintertid åka långfärdsskridskor.

Kommunikationer

Buss 2, 50, 59, 73, 515, 526, 565 och 595 går strax utanför fastigheten eller från Odenplan vidare mot City och till Solna/Sundbyberg. Även flygbussarna passerar förbi runt hörnet.

Närmaste T-banestationer är Odenplan och med den nya uppgången i korsningen Vanadisvägen/Dalagatan är du endast en 7 minuters promenad bort.

Närheten till E4/E20 gör att du snabbt tar dig både norr och söderut på de stora lederna.

Planlösning

Trevlig lokal med blandad planlösning i en av Stockholms mest välkända landmärken.

Service

I området finns all typ av tänkbar service - matbutiker, caféer, restauranger, post och bank. Stockholms största O'Learys är ett perfekt ställe för en trevlig lunch, roliga kundevents eller en after-work. I när kvarteren finns även Döden i Grytan, Sushi Room med flera.

I Wenner-Gren center finns en trevlig restaurang, Restaurang Retro, festvåning och konferensanläggning. På Restaurang Retro kan man äta lunch, boka representation och beställa catering. I konferens- och festvåningen på entréplanet samt våning 23 och 24 finns möjlighet att hyra möteslokaler, hålla event, representation och festligheter med en utsikt gästerna sent kommer att glömma.

För den finare affärslunchen rekommenderar vi ett besök på Stallmästaregården eller Haga Forum.

Det finns flera mataffärer i området bland annat ICA Nära, Prisextra med flera. Vill du hålla dig i form kan du träna på Planet Fitness runt hörnet, mångfalden av gruppträning och mängden träningsutrustning slåss om din uppmärksamhet.

Närliggande företag

I fastigheten sitter bland annat Childhood, ABA kopiering AB, Student Consulting AB, O'Learys, Sabis, Comet Consular Service AB, Taipei Mission in Sweden, Axflow AB och Axel Johnsson International AB.

Övrigt

Våra kunder och våra lägen är centrala i allt vi gör som fastighetsbolag. Vi brinner för att skapa en arbetsmiljö där er verksamhet kan utvecklas. Därför satsar vi mycket på kunddialog och att ständigt utveckla både våra kontorslokaler och områden i takt med våra kunders önskemål.

Vi har exempelvis lokal- eller servicekontor i alla våra områden, med egen personal. Det innebär att ni alltid har snabb tillgång till ett kompetent fastighetsteam om ni behöver hjälp med något. Inget är för stort eller för smått. Vi bryr oss in i minsta detalj för att ni ska trivas och slippa bekymra er om lokalen.

Vad önskar du dig av en bra värd? Vi lyssnar mer än gärna på dina önskemål.
Wenner-Gren Center från 1964 är 24 våningar hög och är en av Stockholms högsta och mest spännande byggnader med fantastisk utsikt. Här finns flexibla kontorsytor, restaurang, festvåning och aula - allt för att garantera en effektiv och bekväm arbetsmiljö.

Det finns även konferensrummöjligheter högst upp och längst ner i huset. Högst upp finns också en bar med en makalös utsikt över Stockholm.

Det går tyvärr inte att skylta på fastigheten på grund av blåklassad byggnad. Entrén är mycket representativ, som sig bör i en av Stockholms mest kända byggnader.

Sveavägen 166, Inom tull

Unikt tillfälle att hyra en representativ lokal i Wenner-Gre...

Visad

Ynglingagatan 14, City

Ljus och fin lokal med närhet till Hagaparken och Brunnsvike...

Visad