Kontor, Sveavägen 163 / Ynglingagatan 18, Norrmalm-Vasastan, Stockholm

  • 386 m²
  • 20200101
  • 73 983 - 120 625 kr/mån

Nu erbjuder vi en modern och fräsch lokal med skyltfönster och butiksentré från Ynglingagatan. Lokalen nås även via en kontorsentré från Sveavägen 163. Lokalen fungerar utmärkt som kombinerad butik-utställning-kontor. Vidare erbjuds fyra mötesrum och resterande är öppet arbetslandskap. I fastigheten finns en gemensam reception samt ett konferensrum som går att hyra. För de bilburna finns det garage och för de med cykel finns det cykelparkering....


Lokaltyp Kontor
Total yta 386 m²
Adress Sveavägen 163 / Ynglingagatan 18
Område Norrmalm-Vasastan
Byggår 1955
Tillträde 20200101
Objektsnummer 41888405
Områdeshyra 73 983 - 120 625 kr/mån
2 300 - 3 750 kr/m²/år

Beskrivning

Nu erbjuder vi en modern och fräsch lokal med skyltfönster och butiksentré från Ynglingagatan. Lokalen nås även via en kontorsentré från Sveavägen 163. Lokalen fungerar utmärkt som kombinerad butik-utställning-kontor. Vidare erbjuds fyra mötesrum och resterande är öppet arbetslandskap.

I fastigheten finns en gemensam reception samt ett konferensrum som går att hyra. För de bilburna finns det garage och för de med cykel finns det cykelparkering.

Kommunikationer

Buss
Många bussar stannar nästan utanför dörren. Stombusslinje 2 trafikerar sträckan Sofia till Norrtull, via Odenplan, Stureplan och Slussen. Buss 516 och 526 går från Sergels Torg vid T-centralen och stannar vid Norrtull med en restid på 7 minuter. Andra bussar som har Norrtull som hållplats är buss 52, 73, och 515. Buss 40, 65, 628 har stationer i närheten.

Tunnelbana
Vid T-banestation Odenplanca, som ligger 8-10 minuters promenad bort, passerar den gröna linjen.

Pendeltåg
Förbi station Stockholm Odenplan går alla pendeltåg. Stationen ligger i anslutning till Odenplans tunnelbanestation. Det innebär att du enkelt kan byta mellan gröna linjen och pendeltågslinjerna.

Flygbussar
Flygbussarna till Arlanda stannar vid Norra Stationsgatan och Haga Forum.

För mer info, besök Flygbussarnas.se  eller SL.se .

Parkering

Parkering
För våra hyresgäster finns parkeringsmöjligheter i garage. Garagets infart ligger till vänster om huvudentrén mot Sveavägen 167 (maxhöjd 3,10 m). Besökare hänvisas till gatuparkering, exemp

Service

Runt Norrtullpalatset finns mycket god närservice, både i de närmaste kvarteren och något längre bort vid Odenplan. En promenad väcker snabbt lust att prova alla frestande restauranger eller titta in i roliga småbutiker.

Restauranger
Vid Odenplan finns ett mycket stort utbud av restauranger men även runt Norrtullpalatset finns det ovanligt många. Bara på Ynglingagatan ligger flera restauranger: Thaidream, Indien Restaurang Mukut, Sushi Room samt Restaurang Nian.

Restaurang Cliff Barnes har sommartid en trevlig uteservering på gården. Cirka fem minuters promenad bort ligger välrenoverade Stinas Bageri på Frejgatan 46A. Många fler ställen finns säkert att upptäcka. Även fler restauranger som lämpar sig för representation ligger mycket nära, exempelvis Stallmästaregården och Haga Forum tvärs över gatan samt många lunchrestauranger.

Livsmedel
ICA Nära på Ynglingagatan 14 är vår närmaste livsmedelsaffär. Något mindre än en vanlig ICA butik men med ett bra sortiment av färskvaror.


Bilder på lokalen