Kontor, Sveavägen 159, Vasastan, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 87 083 - 224 583 kr/mån
Fabege AB Kommunikation (68 m) Shopping (32 m) Friskvård (92 m) Bilservice (58 m) Restaurang (25 m) Bank (106 m) Uttagsautomat (242 m) Grönområde (242 m)

Bra butikslokal i Norrtull!

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 100 m²
Adress Sveavägen 159
Område Vasastan
Våning BV
Objektsnr 41866671
Lokalguidens estimerade områdeshyra
87 083 - 224 583 kr/mån
950 - 2 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Omgivning

I Norrtull har du närheten till City och storstadspulsen samtidigt som du bor granne med natursköna Hagaparken och Brunnsviken. Området erbjuder en trevlig blandning av sprudlande affärsverksamhet och lugna bostadsområden.

Du är bara ett kort promenad borta från Odenplan, Sankt Eriksplan och Vanadisplan och ett stenkast från massor av mataffärer och restauranger.
Njut av närheten till Hagaparken som erbjuder promenader, jogging, picknick och möjlighet att vintertid åka långfärdsskridskor. I området kring Odenplan ligger även Vasaparken med dess caféer, nybyggda lekplats och fotbollsplan/skridskobana.

Kommunikationer

Buss 2, 40, 59, 70, 73, 515, 526, 561, 565 och 595 går strax utanför fastigheten vidare mot City och till Solna/Sundbyberg. Även flygbussarna passerar förbi runt hörnet.

Närmaste T-banestation är Odenplan som ligger bara 10 minuter borta. Men det är inte svårt att ta sig till T-banestationen Sankt Eriksplan heller.

Norrtull med E4 och E20 finns precis runt hörnet. Med andra ord: goda och blandade kommunikationsmöjligheter.

Planlösning

Bra butikslokal med god takhöjd och öppen planlösning.

Service

I området finns all typ av tänkbar service - matbutiker, caféer, restauranger, post och bank. Stockholms största O'Learys öppnade hösten 2011, ett perfekt ställe för en trevlig lunch, roliga kundevents eller en fredags after-work.

Rakt över gatan ligger Wenner-Gren Center, där det finns en trevlig restaurang, Restaurang Retro, festvåning och konferensanläggning. På Restaurang Retro kan man äta lunch, boka representation och beställa catering. I konferens- och festvåningen på entréplanet samt våning 23 och 24 finns möjlighet att hyra möteslokaler, hålla event, representation och festligheter med en utsikt gästerna sent kommer att glömma.

För den finare affärslunchen rekommenderar vi ett besök på Stallmästaregården eller Haga Forum. Är du sugen på att shoppa eller prova på något nytt, med en kort promenad når du till Vanadisplan och Sankt Eriksplan. Östermalm och City når du på bara ett par minuter med buss. Massor av olika typer av restauranger och butiker bara väntar på dig.

Det finns flera större mataffärer i området bland annat ICA Supermarket, Prisextra med flera. Vill du hålla dig i form kan du träna på Planet Fitness runt hörnet, mångfalden av gruppträning och mängden träningsutrustning slåss om din uppmärksamhet.

Närliggande företag

I fastigheten sitter bland annat Statens skolinspektion, Basefarm, Computer Associates, Nordsjö Butiker AB, Ryds Bilglas, F12 Gruppen och Mekonomen.

Övrigt

Våra kunder och våra lägen är centrala i allt vi gör som fastighetsbolag. Vi brinner för att skapa en arbetsmiljö där er verksamhet kan utvecklas. Därför satsar vi mycket på kunddialog och att ständigt utveckla både våra kontorslokaler och områden i takt med våra kunders önskemål.

Vi har exempelvis lokal- eller servicekontor i alla våra områden, med egen personal. Det innebär att ni alltid har snabb tillgång till ett kompetent fastighetsteam om ni behöver hjälp med något. Inget är för stort eller för smått. Vi bryr oss in i minsta detalj för att ni ska trivas och slippa bekymra er om lokalen.

Vad önskar du dig av en bra värd? Vi lyssnar mer än gärna på dina önskemål.Fastigheten är byggd 1961 men har genomgått total interiör renovering under 2008-2010.

Fastigheten är belägen vid Sveavägens början, i hjärtat av Norrtull. I området finns båda små och stora företag, som alla har ett utmärkt skyltläge! Fastigheten är utrustad med den senaste tekniken vad gäller ventilation och kyla. Totalt finns det sju hissar varav en lasthiss. Garage och lager finns att tillgå.

Sveavägen 155, Vasastan

Kontor med härlig utsikt och mycket hög standard, öppen plan...

Visad

Sveavägen 166, Inom tull

Unikt tillfälle att hyra en representativ lokal i Wenner-Gre...

Visad