Kontor, Svarvaregatan 19A, Kareby

Business Region Göteborg

Teknisk beskrivning finns på fastigheten, Rymlig industrilokal med lager och kontor i ett centralt beläget industriområde i Kungälv, 15 min norr om centrala Göteborg. Kontoren är på hela 180 kvm med konferensrum och fyra arbetsplatser på ovanvåningen, fyra kontor, kök, två toaletter, dusch och omklädningsrum på nedervåning. Varmlagret är på 554 kvm med tillbyggt kallager på 86 kvm, som är utrustade med två portar. Utbyggd och inglasad entré som ger ett varmt och välkomnande intryck. Fri par...

Beskrivning

Teknisk beskrivning finns på fastigheten,
Rymlig industrilokal med lager och kontor i ett centralt beläget industriområde i Kungälv, 15 min norr om centrala Göteborg.

Kontoren är på hela 180 kvm med konferensrum och fyra arbetsplatser på ovanvåningen, fyra kontor, kök, två toaletter, dusch och omklädningsrum på nedervåning. Varmlagret är på 554 kvm med tillbyggt kallager på 86 kvm, som är utrustade med två portar.

Utbyggd och inglasad entré som ger ett varmt och välkomnande intryck. Fri parkering.

Lokalen är energisnålt uppvärm med golvvärme i hall och entré. Fastigheten är även försedd med 5 st värmepumpar som värmer upp kontor och lager.

Byggår 2000.

Filaregatan 17-19, Kungälv

Industri- och lagerbyggnad med cirka 6500 kvadratmeter lager...

Visad