Kontor, Suttungs gränd 2, Uppsala Gate, Uppsala

  • 26 m²
  • 1 625 - 2 492 kr/mån

Välkommen till Klöverns kontorshotell, First office i Uppsala Gate. Här finns 12 moderna kontorsrum i [...]


Lokaltyp Kontor
Total yta 26 m²
Adress Suttungs gränd 2
Område Uppsala Gate
Objektsnummer 41908407
Områdeshyra 1 625 - 2 492 kr/mån
750 - 1 150 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Klöverns kontorshotell, First office i Uppsala Gate. Här finns 12 moderna kontorsrum i storlekarna mellan 12-26 kvm. Just nu finns det 2 lediga rum om 24 respektive 26 kvm. I hyran ingår tillgång till gemensamma mötesrum, touchdownplatser, kök inkl. kaffe/te, internet och städning. Konceptet är idealiskt för mindre nystartade företag som uppskattar nätverk med likasinnade, eller för er som önskar en flexibel kontorslösning. Uppsala Gate har det perfekta läget för tågpendlare.

Omgivning

Uppsala Gate har ett bra pendlarläge intill Resecentrum på Kungsgatan mitt i centrala Uppsala. First office har flexibla rumsstorlekar för 1-4 personer. I fastigheten finns Elite hotell, Bishop arms och den populära lyxrestaurangen Miss Voon. Det finns även en rooftop bar med magnifik vy över hela stan.

Kommunikationer

Uppsala Gate är beläget precis intill Resecentrum för både tåg och busstrafik över hela länet. Bättre pendlarläge kan man inte få tag på i Uppsala.

Planlösning

Möblerat ljust kontorsrum med stort fönsterparti och glasväggar. First office är modernt inrett i sober färgsättning, såsom vitmålade väggar, grafitgrå täckande matta och avgränsande glaspartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Rummen är möblerade med vita höj-/och sänkbara skrivbord, kontorsstol samt förvaringsskåp med hyllplan. Hyresgästen har tillgång till gemensamma utrymmen såsom 2 mötesrum (avsett för ca 6 personer och ca 4 personer), telefonirum, kök med matplats och förråd/kopiering..

Parkering

Det finns ett fåtal parkeringsplatser/garageplatser i fastigheten att hyra enligt separat hyresavtal.

Service

Läget mitt i centrala Uppsala har ett rikt serviceutbud av butiker, restauranger och caféer. Det finns trevliga shoppingstråk och gallerior. För friskvård finns både yogacenter, flertalet gym och Centralbadet på gångavstånd. Stationen har goda luncher med populär uteservering. Inne i Resecentrum finns både caféer och flera alternativ till take awayluncher såsom sushi, baguetter och sallader.


Bilder på lokalen

Uthyrare & kontaktpersoner