Kontorshotell, Suttungs gränd 2, Kungsängen, Uppsala

  • 12–26 m²
  • Omgående

Välkommen till FirstOffice Uppsala Gate! Ett nybyggt kontorshotell beläget ett stenkast från Uppsala Centralstation med promenadavstånd till Uppsalas gågata med dess breda serviceutbud.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 12–26 m²
Adress Suttungs gränd 2
Område Kungsängen
Kommun Uppsala kommun
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41950425

Beskrivning

Välkommen till FirstOffice Uppsala Gate!

FirstOffice Uppsala Gate är ett centralt nybyggt kontorshotell med moderna och ljusa kontor och gemensamhetsutrymmen i en inspirerande miljö.

Här erbjuder vi modernt inredda privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 12 rum i storlekarna 12-26 kvm, lämpliga för 2-4 personer.

HÄR INGÅR
- Privata kontorsrum
- Mötesrum
- Möjlighet till touch down-platser
- Gemensamt pentry
- Wifi
- Städning
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter
- Egen postbox med låsbart fack
- Gott kaffe och te
- Frukt
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Omgivning

FirstOffice Uppsala Gate är centralt beläget med promenadavstånd till Uppsalas gågata med dess breda utbud av restauranger, butiker och service. I fastigheten hittar man även gourmetrestaurangen Miss Voon och puben The Bishops Arms. För den som pendlar ligger Resecentrum ett stenkast bort och på andra sidan Kungsgatan finns parkeringshuset Grimhild med möjlighet att hyra parkeringsplatser.

Övrigt

SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.


Karta


Bilder på lokalen