Kontor, Suttungs gränd 17, Centrala Uppsala, Uppsala

  • 407 m²
  • 20220601


Lokaltyp Kontor
Total yta 407 m²
Adress Suttungs gränd 17
Område Centrala Uppsala
Kommun Uppsala kommun
Byggår 2020
Tillträde 20220601
Objektsnummer 41927374

Beskrivning

Ett snyggt, funktionellt kontor med gott om "teams" rum och med en fantastisk utsikt på plan 7 i Magasin X. Här erbjuder vi en härlig arbetsmiljö och välkomnande känsla. Kontoret har en luftig öppen planlösning i kombination med bra funktionsrum. Just nu kan du välja om på ett lite mindre kontor för upp till 40 personer på 407 kvm eller ett lite större kontor på 654 kvm, du hittar båda planlösningarna i presentationerna nedan. Precis vid Resecentrum har vi byggt ett hus med en fantastisk entré och trappa upp till kontoret, med ett uttryck och en känsla utöver det vanliga. Som hyresgäst kommer livet kanske bli lite enklare och flexiblare med både restaurang, mötestorg och Vasakronan Arena (ett co-working koncept) i huset. När vi skapade Magasin X har vi haft bra funktion, hållbarhet och långsiktighet som målsättning. Därför är huset byggt i trä, har högteknologiska och smarta energilösningar, genomtänkta planlösningar men härligt färgsättning och högt till tak, terras för alla både i markplan och högst upp i huset och vi har också lagt mycket krut på en stor och välkomnande entré med plats för det oväntade. Vi passade också på att bygga en trappa som kanske locka dig att gå istället för att ta hissen. Våra Arena erbjuder möjlighet att hyra extra mötesrum men kan också fungera som en gummisnodd av kontorsyta genom sina flexibla medlemskap.

Kommunikationer

Med ett par minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum kan kontoret knappast ligga mer centralt och det är enkelt att transportera sig till och från kontoret med såväl cykel som bil eller kommunalt. Tåg Uppsala Centralstation och Resecentrum är ett kommunikationsnav för buss- och tågtrafik. Avståndet till Stockholms Central är tidsmässigt ca. 35 minuter från Uppsala och hit kör såväl SJ som SLs pendeltåg flera gånger i timmen. Pendeltåget stannar även på Arlanda. Upptåget, som trafikerar Gävle-Uppsala, har många dagliga avgångar. Länk till SJs webbplats Länk till SLs webbplats Buss Busstationen Uppsala Centralstation/Resecentrum ligger bara några minuters promenad bort. Från Centralstationen och Resecentrum går förutom flertalet stadsbussar även regionala bussar mot såväl Enköping eller Västerås som Norrtälje och Östhammar. För tidtabeller och mer info se ULs hemsida:  Länk till Uppsala Buss (UL) webbplats 

Parkering

Parkering I garaget finns parkeringsmöjligheter för de som arbetar i huset. Infart från Fjalars gränd 8. För inpassering gäller tagg eller Accessy. Fri höjd för fordon i garaget är 2,2 meter. Biljett kan lösas med parkeringsapp. APCOA Parking ansvarar för uthyrningen av parkeringsplatser, så för att hyra en p-plats kontakta APCOAS kundtjänst på telefonnummer 08-556 306 70 eller mail uthyrning@apcoa.se. 

Service

Fastigheten ligger ett stenkast från Uppsala Centralstation/Resecentrum och med några minuters promenad till Gågatan med alla dess butiker, restauranger och caféer. All tänkbar service och kommunikation finns helt enkelt inom räckhåll. 


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen