Butikslokal, Sundskajen 22, Limhamns hamnområde, Limhamn

  • 64 m²
  • Snarast

Lokal med havsutsikt!


Lokaltyper Butikslokal / Kontor
Total yta 64 m²
Adress Sundskajen 22
Område Limhamns hamnområde
Byggår 2012
Tillträde Snarast
Objektsnummer 41878724

Beskrivning

Till denna lokal som ligger i markplan söker vi hyresgäst som vill bedriva kontors- eller butiksverksamhet! Lokalen innehåller öppen yta om 54,5 kvm + biytor i form av klädkammare, wc/dusch samt pentry. Utsikt över hamnbassängen!

Omgivning

Limhamns hamnområde tillhör stadsdelen Limhamn-Bunkeflo, Malmö. Fram till 1999 fanns en omfattande färjeverksamhet i hamnen. Det gick bilfärjor till Dragör i Danmark. Färjelinjen lades ned hösten innan Öresundsförbindelsen öppnade. I fiskehamnen, som är uppdelad i norra- och södra-fiskehamnen råder ständig verksamhet bland hoddor och båtar. En handfull yrkesverksamma fiskare har här sin utgångspunkt utöver åtskilliga fritidsfiskare och kutterfolk. I södra delen av hamnområdet ligger Limhamns småbåtshamn. Småbåtshamnen är den största i Malmö-området. Utanför strandlinjen ligger Ön i Limhamn. Den är inte naturlig utan består av fyllnadsmassor från Kalkbrottet. Innanför strandlinjen utvecklas hamnområdet till ett modernt bostadsområde Kajen som kommer att kallas Glasbrukskajen skapas som ett nytt promenadstråk, och som en förlängning på Ribersborgsstranden. Det nya området kommer att kallas Limhamns Sjöstad. Innanför kajen skapas en ny park, Glasbruksparken.

Kommunikationer

Buss 4 går mellan Limhamn och Centralen, alternativt Bunkeflostrand/Klagshamn. Buss 34 går mellan Sibbarp och Värnhem, via Södervärn, och vidare mot Segevång. Med bil är det nära till Öresundsbron och E20 eller centrum. Det går även utmärkt att cykla till centrala Malmö - räkna med omkring 20 minuter.


Bilder på lokalen