Kontor, Sundbybergsvägen 7, Skytteholm, Solna

  • 611 m²

Kontor om 611 kvm


Lokaltyp Kontor
Total yta 611 m²
Adress Sundbybergsvägen 7
Område Skytteholm
Objektsnummer 41914651

Beskrivning

Rättsväsende om 35 458 kvadratmeter. Fastigheten bildar ett rättskedjecentrum med hyresgäster som Västerort Polisen, Solna Tingsrätt och Åklagarmyndigheten. I fastigheten ligger fokus på säkerhet och allmänhetens tillgänglighet.

Kommunikationer

Kommunikationsmöjligheterna till fastigheten är goda. Fastigheten är belägen på promenadavstånd ifrån Solna centrum varifrån tunnelbana, flertalet bussar och tvärbana är tillgängliga. I närheten ligger även Råsundavägen som är en stor förbindelseväg till E4/E20 samt övriga leder och vägar i området. Karolinska Institutet och Karolinska Universitetssjukhuset ligger endast 2 km bort. I fastigheten finns tillgång till både garage- och parkeringsplatser. Det finns även gott om cykelparkering intill fastighe

Service

Närheten till både Huvudsta och Solna centrum gör att det finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker, gym och service. Utöver det restaurangutbud som centrumanläggningarna erbjuder finns även ett flertal restauranger och bageri i nära anslutning till fastigheten. Fastigheten inrymmer även Tegen fitness gym som får nyttjas av hyresgästerna och allmänheten.


Bilder på lokalen