Kontor, Sundbybergsvägen 1, plan 9, Solna, Solna

Vasakronan AB Restaurang (239 m) Friskvård (271 m) Shopping (31 m) Bränslestation (1372 m) Bilservice (218 m) Kommunikation (144 m) Kemtvätt (735 m) Bank (805 m) Uttagsautomat (780 m) Grönområde (270 m)

Här finns en ljus lokal med bra planlösning för ett förtag i mellanstorlek. Idag är lokalen rumsindelad och avser ca 25-30 medarbetare men kan göras om till en mer öppen lösning. Lokalen klarar då ettca 40-tal arbetsplatser i traditionell sittning. Rummen är idag byggda med klassiska ekpartier men kan gå att få i husets nya materialstandard, se bilder. Solna Access har en trevlig och gemensam receptionen som tar mot och aviserar besökare samt sköter om bokningar till den uppskattade konferensav...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 615 m²
Adress Sundbybergsvägen 1, plan 9
Område Solna
Renoveringsår 1979/2003
Objektsnr 41788123
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Här finns en ljus lokal med bra planlösning för ett förtag i mellanstorlek. Idag är lokalen rumsindelad och avser ca 25-30 medarbetare men kan göras om till en mer öppen lösning. Lokalen klarar då ett ca 40-tal arbetsplatser i traditionell sittning. Rummen är idag byggda med klassiska ekpartier men kan gå att få i husets nya materialstandard, se bilder. Solna Access har en trevlig och gemensam receptionen som tar mot och aviserar besökare samt sköter om bokningar till den uppskattade konferensavdelningen. I entréplan finns även populära Restaurang Solna Access som besöks av såväl husets hyresgäster som från externa matgäster. Här finns också ett kafé med tillhörande lounge där man kan slå sig ner med en kaffe på maten eller för ett informellt möte. För den som vill lägga sin träning i anslutning till arbetstiden, finns en fullt utrustad motionsanläggning (Iform) för styrke- och konditionsträning.

Omgivning

Solna är en mötesplats för bostäder och butiker, företag och fritid. 45 000 personer pendlar dagligen till något av de 8 000 företag som verkar i kommunen och inom en radie av 1,5 km från Solna Access bor ca 42 000 människor. Strax åt sydost hittar du Karolinska Institutet för forskning och utbildning och åt nord Sveriges nationalstadion för fotboll, Friends Arena. Många spännande byggprojekt är även på gång i Solna, bl a byggs ett nytt universitetssjukhus, en ny nationalarena för fotboll och fler bostadsområden.

Kommunikationer

Lättillgängligt med bil genom närheten till E4 och Solnavägen.  T-banans blå linje stannar vid Solna Centrum. Busslinjerna 506, 507, 508 och 70 passerar precis utanför och fler finns vid Solna Centrum där du även hittar direktbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. Vid Solna station finns pendeltåg.

Parkering

Parkeringsmöjligheter utomhus och i garage för hyresgäster och utomhus för besökare.

Service

Solna centrum ligger på 7 minuters promenadavstånd. Här finns ett brett utbud av restauranger och ca 100 butiker. Därutöver fyra banker, post, apotek, Systembolaget, bibliotek, kommunkontor och hotell. En komplett förteckning över butiker och service i centret hittar du i dess entréer.

Sundbybergsvägen 1, Solna

Välj ett eller flera våningsplanEtt, två, tre eller kanske t...

Visad

Sundbybergsvägen 1, plan 8, Solna

Ljust, öppet och modernt! Oavsett var arbetsplatserna är pla...

Visad

Sundbybergsvägen 1, Solna

Fin och öppen lokal i två plan med möjlighet att skapa en di...

Visad