Kontor, Sturegatan 1, City, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 2 242 975 - 3 066 925 kr/mån
Newsec Restaurang (22 m) Bilservice (27 m) Shopping (27 m) Parkering (31 m) Friskvård (33 m) Uttagsautomat (116 m) Bank (401 m)

Detta kontor på 5 493 kvm som ligger mitt i centrala Stockholm är unikt. Den är fördelad på 7 våningar med olika förutsättningar. Har en bra standard och nog det bästa skyltläget i Stockholm. Det är mestadels öppet men det finns en hel del mötesrum och mindre kontorsrum. En stor och trevlig entré med stora fönster som ger en välkomnande känsla....

Beskrivning

Detta kontor på 5 493 kvm som ligger mitt i centrala Stockholm är unikt. Den är fördelad på 7 våningar med olika förutsättningar. Har en bra standard och nog det bästa skyltläget i Stockholm. Det är mestadels öppet men det finns en hel del mötesrum och mindre kontorsrum. En stor och trevlig entré med stora fönster som ger en välkomnande känsla.

Omgivning

Ligger mitt i finansdistriktet på Stureplan. Har Sturegallerian som granne där det finns restauranger och allt man kan önska sig. Humlegården ligger intill där kan man ta en trevlig promenad eller träna.

Kommunikationer

Ligger intill Östermalmstorgs tunnelbanestation. Utanför går flera busslinjer som 1 och 2. Med en promenad på 10 min så är du vid Stockholms centralstation.

Parkering

Garageplats med eluttag. Till garageplatsen är det separat kö.

Birger Jarlsgatan 20, Östermalm

Fönsterlöst kontorsrum om ca 6 kvm (1-2 pers.). Hyra 5900 kr...

Visad

Stureplan 4, Östermalm

Vill er verksamhet komma in i Sturegallerian? Nu har ni chan...

Visad

Birger Jarlsgatan 22, Östermalm

Fantastisk fin butikslokal om 174 kvm med extremt god expone...

Visad