Lagerlokal, Strandvägen 2, Askersund, Hammar

  • 350 - 6 650 m²

Lager-/logistik fastighet med många möjligheter.


Lokaltyper Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 350 - 6 650 m²
Adress Strandvägen 2
Område Askersund
Kommun Askersunds kommun
Objektsnummer 41899123

Beskrivning

Här kan vi erbjuda lager från cirka 350 kvm till totat cirka 6 650 kvm.

Blan annat finns ett högpallager i byggnaden om cirka 2 600 kvm ledigt. Högpallagret i byggnaden är utrustat med mobilt lagersystem av fabrikat Constructur Movo med totalt 8 000 pallplatser. I tillägg finns ett entresolplan med ca 1 600 pallplatser.

Högpallagret byggdes 1999 och är i mycket gott skick. Det finns även ett lager med hög säkerhet på våning 2, cirka 1 800 kvm. I byggnaden finns möjlighet till både kalllager och varmlager. Möjlighet till både markport och vädertätad lastkaj. Det går dessutom att hyra till kontor och personalutrymmen.

Fastigheten är belägen i Hammar 10 km söder om Askersund i direkt anslutning till RV 50. Askersund ingår i ett attraktivt logistik område (Örebroregionen) som de senaste åren placerat sig som nr 2 eller 3 utifrån att vara bästa logistikområde i Sverige. Godstrafiken på RV 50 (även nämnd Berslagsdiagonalen) har en trafik av godstransporter motsvarande 80 % av närliggande E20 Kontakta Colliers gällande erat företags behov.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen