Lagerlokal, Strandgatan 42, Ulricehamn

  • 98 m²

Produktionsyta, Lager eller Showroom på Väveriet


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal / Lagerlokal
Total yta 98 m²
Adress Strandgatan 42
Kommun Ulricehamns kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41947684
Bifogade filer

Beskrivning

Letar ni efter industrilokal i en unik miljö?
Då är Väveriet platsen för er.
Mitt i Ulricehamn har Hökerum Fastigheter iordningställt delar av gamla Väveriet för ett modernt industrihotell i vackert råa och genuina byggnader.
Visionen med Väveriet är att bli mer än kvadratmeter och kontor. Vi vill skapa en plats för möten, där människor vävs samman med framtidsdrömmar, kreativt arbete och visioner.

Industrial Cowork
Konceptet bygger på att du som hyresgäst enbart hyr den industriyta (produktion, packning, utställning, showroom eller lager) som du har behov av, samt med tillhörande kontorsdel.
Kontoren är inredda och klara. Kök, matplats, konferensrum, wc, lastbrygga, uteplats, omklädningsrum och vilorum delar du med övriga som hyr in sig. På så sätt kan du få samtliga fördelar med att ha en större lokal med fler funktioner, fast till en lägre kostnad.

Just nu har vi ledig en lokal på 98 kvm där det även finns ett nyinstallerat kök.
Kontraktslängden är 36 månader.

Omgivning

Läget är perfekt, med bara några få minuters promenad in till Ulricehamns gågata, dess serviceutbud och restauranger och de fina promenadstråken utmed sjön. Väveriet har dessutom goda parkeringsmöjligheter och ligger i närheten av Ulricehamns busstation.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen