Kontor, Strandgatan 24, Centrum, Mora

Diös Shopping (59 m) Restaurang (49 m) Friskvård (149 m) Uttagsautomat (407 m) Kemtvätt (400 m) Kommunikation (167 m) Bank (173 m)

Kontor på 96 kvm på Strandgatan 24 i Centrum

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 96 m²
Adress Strandgatan 24
Område Centrum
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41864691
Få prisuppgift & information
Beskrivning

En liten lokal på 96 kvm i källarplan som ligger centralt nära Siljans strand. Lokalen har 2 rum och ett större kök med handikapptoalett. Läget är perfekt med Siljan åt ena hållet och centrum med gågatan åt andra hållet.

Omgivning

Mora har ett vackert läge vid sjön Siljans norra strand och drygt 20 000 invånare. Orten är kanske mest känd för Vasaloppet, Dalahästen och Tomteland. I Mora har du närhet till fina natur- och rekreationsområden och ett av Sveriges bästa skidområden. Här finns även två alpina anläggningar. Mora är också ett centrum för handel, hantverk och industri med starka varumärken som exempelvis Morakniv. Det råder ett vänligt företagsklimat och näringslivet präglas av tillverkande industri, turism och handel.

Kommunikationer

Gångavstånd till buss- och tågstationen. Ca 7 km till Mora-Siljan flygplats. Lokaltrafiken och de regionala linjerna körs av Dalatrafik, www.dalatrafik.se.

Service

Närmsta lunchrestaurang finns i grannfastigheten, cirka 10 m. Livsmedelaffärer och bankkontor finns inom 100 m, postkontor och friskvård/gym finns inom 300 m.

Övrigt

I Mora centrum är det nära till allt - Zornmuseet, Mora kyrka, Vasaloppsmålet och Saxviken med båthamn, bad och strandpromenad. I Mora-Noret och Tuvan/Öna hittar du de större dagligvarukedjorna och sällanköpsvaror såsom bilar, bygg, trädgård och liknande. Det är goda kommunikationer med flyg, järnväg och vägnät som alla sammanstrålar i Mora.

Uthyrare & kontaktpersoner

Kyrkogatan 27, Centrum

En lokal om 240 kvm med ett centralt läge i direkt anslutnin...

Visad