Kontor, Strandbadsvägen 13, Södra, Helsingborg

  • 449 m²

Kontor med välkomnande entré och goda parkeringsmöjligheter utanför.


Lokaltyp Kontor
Total yta 449 m²
Adress Strandbadsvägen 13
Område Södra
Publicerad 2023-09-16
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41943511

Beskrivning

Vid Hamn-city finns denna ljusa kontorslokal på cirka 450 kvm. Kontoret är fördelat på 1 större kontorslandskap, 15 mindre kontor samt 2 konferensrum. Denna lokal skulle lämpa sig väldigt bra till utbildning. Lokalens många fönster förser kontoret med dagsljus, vilket både ger ett fint och ljust intryck samt en bra arbetsmiljö. I alla rum förutom kök och toalett löper det genomgående ett grått textilgolv som sänker ljudnivån i lokalen samt är mer ergonomiskt för alla anställda. 

Goda parkeringsmöjligheter direkt utanför lokalen som gör det smidigt för alla anställda samt besökare.

Som ny hyresgäst kan ni vara med och anpassa planlösningen efter era behov och omvandla detta till er framtida drömlokal.

Välkomna att kontakta oss för en visning.

Omgivning

I södra Helsingborg finns en härlig mix av bostäder, kontor, handel, lager och produktion. Stadsdelen har ett strategiskt läge utöver det vanliga, med närhet till motorvägen, ett välutbyggt kollektivtrafiknät och stort serviceutbud som lockar såväl enmansföretag som stora koncerner.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till fastigheten både kollektivt med tåg eller buss, med den egna bilen eller med cykel. Väljer du bilen är det endast 2 kilometer längs Hästhagsvägen innan du når motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Ramlösa Station på gångavstånd, från Ramlösa Station tar det 5 minuter att åka till Helsingborg C, åker du söderut med tåget tar det 27 minuter till Lund . Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Öresundsgatan som trafikeras upp till tio gånger i timmen av linje 1 och 2. Väljer du cykeln som transportmedel från ett flertal fina cykelvägar som leder till Hamncity från bland annat centrum, Eskilsminne och Råå.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym både inne och ute i Talldungen. Det finns även ett flertal lunchrestauranger med allt från turkisk mat på Bosphorus, thailändskt på Phuun Thai till svensk husmanskost på Restaurang Koppargrytan. I den grannfastigheten finns Thores bageri med frukostbullar och fikabröd, det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen eller Sibylla. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Helsingborg centrum med ett 100-tal butiker och restauranger ca tre kilometer bort. I utkanten av området finns Lidl, Willys, Coop, Jysk och Dollarstore. På Råå center som ligger ca 2 km bort finns Ica Maxi, Systembolaget och Arken Zoo. På en närliggande parkering finns det 10 st platser för laddning av el-bilar och el-fordon.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen