Kontor, Strömögatan 7, Kista

Komfast AB Shopping (24 m) Bilservice (162 m) Kemtvätt (225 m) Kommunikation (233 m) Restaurang (274 m) Uttagsautomat (330 m) Friskvård (368 m) Bank (1174 m)

Ljus lokal med väl tilltagna fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp.

Beskrivning

Ljus lokal med väl tilltagna fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till både E4 och E18. Det är även goda kommunikationer via kollektiva färdmedel. Till Kista Centrums t-bana promenerar du på ca 10 minuter och Helenelunds pendeltågsstation går du till på ca 7 minuter

Planlösning

Lokalen är belägen i markplan och har en egen entré från gatan, idag har lokalen en blandad planlösning med kontorsrum i varierande storlekar för en eller flera arbetsplatser samt en stor öppen yta för showroom men som även kan användas som kontorslandskap. Det finns även möjlighet att hyra ett externt lagerutrymme om ca 44 kvm som ligger i anslutning till lokalen och inlastning sker via lastkaj.

Service

I Kista Galleria hittar ni all tänkbar service, med ca 125 butiker, ett 30 tal restauranger, hotell och flera biosalonger. Ett stenkast från fastigheten ligger Arne Beurlings torg där det finns ett flertal restauranger. Fastigheten är belägen precis intill Scandic Victoria Tower och Kistamässan.

Uthyrare & kontaktpersoner