Kontor, Stortorget 13B, Centrum, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 22 100 - 28 900 kr/mån
Newsec Shopping (76 m) Friskvård (17 m) Restaurang (30 m) Uttagsautomat (126 m) Bank (288 m) Bilservice (317 m) Kommunikation (222 m)

Välkommen till detta trevliga kontor som erbjuder 136 kvm i blandad planlösning. När man kommer in i lokalen möts man direkt av ett öppet landskap. Här blir det en naturlig plats att sitta några stycken och arbeta alternativt nyttjar man ytan mer som en gemensamhetsyta. Utöver detta erbjuder lokalen ytterligare tre rum som kan användas både som enskilda arbetsrum eller mötesrum. Detta är den perfekta kontorslokalen för det mindre företaget som vill sitta på ett centralt läge med allt önskvärt...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 136 m²
Adress Stortorget 13B
Område Centrum
Objektsnr 41856443
Lokalguidens estimerade områdeshyra
22 100 - 28 900 kr/mån
1 950 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Välkommen till detta trevliga kontor som erbjuder 136 kvm i blandad planlösning. När man kommer in i lokalen möts man direkt av ett öppet landskap. Här blir det en naturlig plats att sitta några stycken och arbeta alternativt nyttjar man ytan mer som en gemensamhetsyta. Utöver detta erbjuder lokalen ytterligare tre rum som kan användas både som enskilda arbetsrum eller mötesrum.

Detta är den perfekta kontorslokalen för det mindre företaget som vill sitta på ett centralt läge med allt önskvärt runt knuten.

Varmt välkommen på visning!

Omgivning

Stortorget är stadens kärna och mer centralt läge än såhär kan man inte få. Här finns allt du behöver i absolut närhet.

Kommunikationer

Det centrala läget gör det oerhört smidigt om du kommer med tåg eller buss. Till centralstationen där det finns både stadsbussar, regionbussar och tåg tar det endast 5 minuter att promenera. Är du bilburen finns det parkering på torget utanför och givetvis finns det parkeringshus i närheten.

Artiklar om Newsec

Stortorget 13B, Centrum

Endast ett stenkast från Centralstationen finns det möjlighe...

Visad

Stortorget 11, Centrum

Kontorslokal med utsikt över Stortorget. Lokalen har en mix ...

Visad

Lilla Torg 1, Centrum

Översta våningen med högt i tak, bjälkar och utsikt

Visad