Kontor, Storgatan 26, Huvudsta, Solna

  • 426 m²

Nyrenoverad kontorslokal till attraktiv hyresnivå i Huvudsta, endast 500 m från Solna Centrum


Lokaltyp Kontor
Total yta 426 m²
Adress Storgatan 26
Område Huvudsta
Objektsnummer 41884110

Beskrivning

Nyrenoverad kontorslokal till attraktiv hyresnivå i Huvudsta, endast 500 m från Solna Centrum
Nu finns möjlighet att hyra ett helt nyrenorat kontor i markplan med närhet till både Solna C och västra skogen. Mycket lättillgänglig för bilburna från E4:an bl.a.

Lokalen lämpar sig främst som kontor men kan även nyttjas för andra verksamheter.

Denna flexibla och lättillgängliga lokal om ca 426 kvm har ett ostört läge med fönster mot innergården en trappa upp, och med ingång i markplan från Storgatan.

Lokalen har helt nya ytskikt och ni skulle bli den första som hyr efter renoveringen!
Kontoret har fått ett nytt modernt pentry med loungedel, textilmatta som går i grått, vitmålade väggar, mötesrum med glasparti, nytt undertak med infälld belysning samt två wc varav en med dusch.
Utöver finns två förråd.

Ny ventilation samt kyla
Fiber finns till fastigheten

Omgivning

Bebyggelsen närmast fastigheten består till största delen av flerfamiljshus och Storgatan, som löper intill huset, fungerar som en pulsåder i området och ger snabb access till de större kringliggande lederna.

Strax öster om fastigheten ligger Tomtebodaområdet, där ett flertal företag, med Postnord i spetsen, är etablerade. Solna präglas i allmänhet av mycket goda förutsättningar för företagande och kommunen har under sju år i rad (2008-2014) rankats högst i landet i Svenskt Näringslivs stora undersökning om företagsklimat.

Strax norr om fastigheten, ca 500 meter, ligger Solna Centrum med över 100 butiker och restauranger. Strax intill ligger även Skytteholmsområdet, med idrottsanläggningar i form av fotbollsplaner och Solnahallen.

Kommunikationer

Det är smidigt att ta sig till fastigheten, som ligger strategiskt placerad intill Storgatan, som löper som en pulsåder genom området, och som snabbt tar dig till de större lederna Huvudstagatan, Frösundaleden, Pampaslänken och Essingeleden.

Inte mindre än tre tunnelbanestationer finns inom gångavstånd - Solna Centrum, Huvudsta och Västra Skogen, varav Solna Centrum är den som ligger närmast, på endast 500 meters avstånd.

Det finns även ett stort antal busslinjer, 113,152, 507, 952, 197, som samtliga har hållplats strax utanför fastigheten och som trafikerar bl.a. Bromma, Sundbyberg, Solna Centrum, Liljeholmen, Bromma flygplats, Karolinska sjukhuset, Stockholm C, Fridhemsplan, Kista, Akalla, Sollentuna.

Planlösning

Öppen, ljus lokal helt i nyskick.

Här finns möjlighet att kliva in i en totalrenoverad lokal med helt nya och moderna ytskikt!

Ytan utgörs främst av två stora öppna ytor där det får plats minst 35-40 arbetsplatser i två öppna landskap.
I mitten av kontoret finns ett stort kök med lounge/sällskapsytor.
Det finns ett stort konferansrum med plats för 12-14 personer
3 wc varav en med dusch
Två förråd

Vid behov går det att skapa flera mötes/kontorsrum

Parkering

Det finns parkeringsmöjligheter på intilliggande gator.

Service

I fastigheten finns ett gym, och mittemot finns två populära lunchrestauranger. Ett femtiotal meter bort, vid korsningen Storgatan/Huvudstagatan finns ett flertal butiker med bl.a. livsmedelsaffär, frisör, kemtvätt m.m.

Solna Centrum, endast 500 meter bort, har mer än 100 butiker och restauranger och all service man kan önska.

Vägbeskrivning

Fastigheten ligger i Huvudsta, Solna, intill korsningen Storgatan/Huvudstagatan, som man bl.a. når via Frösundaleden norrifrån vid Solna Centrum, samt via Pampaslänken söderifrån vid Tomteboda.


Bilder på lokalen