Butikslokal, Stora Varvsgatan 27, Västra Hamnen, Malmö

  • 104 m²

På perfekt läge mot livliga Stora Varvsgatan finns snart en nyproducerad lokal tillgänglig


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 104 m²
Adress Stora Varvsgatan 27
Område Västra Hamnen
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41952930

Kommunikationer

Området trafikeras av tre stadsbusslinjer som under högtrafik avgår till och från Malmö Centralstation var femte minut. Väljer du istället cykel tar det cirka fem minuter till stationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne och över bron till Kastrup eller Köpenhamn. I området finns både bilpool och hyrcykelsystem. Ni är vägg i vägg med det nya mobilitetshuset, som bland
annat erbjuder 238 p-platser,
elbilspool, elcykelpool,
cykelservice och leveransrum.

Planlösning

I hjärtat av Västra Hamnen, Masttorget, finner ni nu en nyproducerad hörnlokal med tillträde omgående. Lokalen vetter ut mot Stora Varvsgatan men även egen entré mot Tampgatan.

Den nyproducerade lokalen har mycket goda ljusinsläpp och en sluten pentrydel. Lokalen lämpar sig väl för butik-, kontor- och enklare caféverksamhet som inte kräver imkanal eller fettavskiljare.

Service

Masttorget är Västra Hamnens livliga stadsdelstorg där du enkelt kan uträtta dina dagliga ärenden. Här hittar du bland annat apotek, ICA Maxi och systembolag. Det finns ett brett utbud av restauranger och kaféer för allt från den enkla snabblunchen till affärslunchen, många med ekologiska alternativ. Strandpromenaden ger en känsla av betydligt sydligare breddgrader. För den aktive finns det i området tillgång till gym, padelcenter, simhall och inspirerande löpmiljöer.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen