Kontor, Stora torget 6, Centrum, Sala

  • 238 m²

Nu finns möjligeheten att hyra en lokal med bästa läge och i mycket gott skick.


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 238 m²
Adress Stora torget 6
Område Centrum
Kommun Sala kommun
Objektsnummer 41922143
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Ljus och trivsam butikslokal med ett mycket bra läge mitt i Sala centrum. Lokalen har ingång från gallerian men även en personalingång via separat entré från gatan som möjliggör leveransmottagning direkt till lokalen. Ett tillhörande lagerutrymme finns samt personalrum med pentry och wc. Ytskikten är välhållna och det är möjligt med ett snabbt tillträde om så önskas. Lokalen lämpar sig väl för de flesta typer av handel och service. Galleria Sala Torg har cirka 80 000 besökare varje månad och erbjuder ett varierat utbud av butiker och service. För att nämna några av hyresgästerna som är etablerade så finns bl.a. Tizo Sushi, Intersport, KappAhl, Kicks, Apoteket, Guldfynd, H&M, Ur & Penn m.fl. Sammantaget finns idag 14st butiker som erbjuder handel och utöver dessa finns även restaurang, café och ytterligare service i Gallerian. För hyresgäster finns möjlighet att hyra extra lager/förrådyta i byggnaden och leveranser kan även tas emot via den gemensam lastkajen på baksidan av Gallerian. För de lokaler som saknar eget skyltfönster i anslutning till butiken finns möjlighet till detta i gallerian. Gratis parkering finns i anslutning till gallerian. I kvarteren runt omkring finns ca 400 avgiftsfria parkeringsplatser.

Omgivning

Gallerians läge är bästa tänkbara då den ligger mitt i Sala centrum vid stora torget. Under 2012 genomfördes en stor ombyggnation av hela Gallerian som gett den ett moderna uttryck. Marknadsområdet för gallerian sett till upptagningsområdet Sala-Heby omfattar ca 35 000 invånare. Galleria Sala Torg har cirka 80 000 besökare varje månad och har med hjälp av sina starka hyresgäster bidragit till en ökning av Salas handelsindex för sällanköpsvaror. Sala har haft en positiv befolkningsutveckling sedan 2005 och har idag ca 23000 invånare.

Kommunikationer

Tåg: Tågstationen i Sala nås inom 700 m. Buss: Närmsta busshållplats finns inom 200 m från gallerian. Bil: Med bil är det 3 mil till Västerås ca 6 mil till Uppsala. C:a 400 gratis p-platser intill fastigheten.

Service

Övervåning: Sala Optik, Tizo Sushi, Intersport, Kappahl Undervåning: Kicks, Apoteket, Blomsterverksta, Haket IT Store, Guldfynd, H&M, Café Mercato, Nikita Hair (Frisör), Sibylla, Ur & Penn, Skomakare, KappAhl, EuroSkoBilder på lokalen