Livsmedelslokal, Stora Torget 1A, Barkarby, Järfälla

  • 133 m²
  • Enligt överenskommelse

Lokal perfekt för caféverksamhet på Stora Torget


Lokaltyp Livsmedelslokal
Total yta 133 m²
Adress Stora Torget 1A
Område Barkarby
Kommun Järfälla kommun
Våning Bottenvåning
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41934668

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Stora Torget i Barkarbystaden är en samlingsplats för många och denna fina lokal om 133 kvm ligger i hjärtat av torget. Här finns stora skyltfönster och två entrépartier. Lokalen är ljus och fin och passar utmärkt för caféverksamhet. Möjlighet till uteservering.

I dagsläget bor det ca 5000 personer i Barkarbystaden. Det är gångavstånd till Sveriges största handelsplats med Ikea, Barkarby Outlet mfl.

Bussen tar ca 3 min till Barkarby pendelstation och flera bussar med anslutningar till olika delar av Stockholm.

Omgivning

På det gamla flygfältet i Barkarby i Järfälla har den nya stadsdelen Barkarbystaden börjat växa fram. När utbyggnaden är färdig kommer här att finnas 18 000 bostäder samt ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. 

SERVICE OCH BUTIKER
Ett stort utbud av handel och service finns väl representerad i området, både i större handelsplatser samt i småskalig form i och kring bostadskvarteren.

KOMMUNIKATIONER
Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg kommer stanna i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till ”bästa pendlarkommun”.

FRITID OCH REKREATION
En tredjedel av Järfälla är naturreservat. Det innebär att naturen kommer att få vara orörd även när kommunen och Barkarbystaden växer. Stadsdelen ligger precis bredvid Järvafältet - ett av Stockholms största sammanhängande grönområden. I anslutning till Herrestaskolan finns teaterscen, bibliotek, aktivitetspark och sporthall med klättervägg