Butikslokal, Stora Gråbrödersgatan 5, Centrum, Lund

  • 66 m²

Nu finns det möjlighet att hyra in sig i ett nyligen renoverat gårdshus i centrala Lund


Lokaltyper Butikslokal / Kontor
Total yta 66 m²
Adress Stora Gråbrödersgatan 5
Område Centrum
Kommun Lunds kommun
Hiss Nej
Våning BV
Objektsnummer 41955307

Beskrivning

Nyligen renoverat gårdshus om 65 kvm på Klostergatan 5 i Lund. Lokalen har en öppen yta med fönster som löper längs ena långsidan. Högt till tak med synliga träbjälkar och takfönster. I lokalens ena del finns ett mindre pentry och en WC. Gårdshuset ligger avskilt inne på gården men samtidigt på en av Lunds centralaste adress. Du når innergården från Klostergatan och Stora Gråbrödersgatan.

Gårdshuset är ursprungligen från 1858 och är ett av Lunds äldsta stallängor, som varit både magasin åt Kulturhistoriska museet och verkstad till Paulssons glasmästeri. Är detta unika gårdshuset er nya lokal?

Omgivning

Lund är en stad som präglas av kulturliv, entreprenörskap och forskning. Med ett myllrande studentliv och goda kommunikationsmöjligheter är det en stad där det mesta ligger nära till hands. Fastigheten är centralt beläget med promenadavstånd till Lunds stora utbud av butiker, restauranger och övrig handel. Nära till Lund C där tåg och bussar går i alla riktningar.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Service

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen