Kontor, Stora Gatan 44, City, Västerås

  • 30 m²
  • 2020-11-01

Kontorsrum beläget i vårt trevliga kontorshotell mitt i centrala Västerås. Hyran är 8 188 kr/månad exkl moms. Hyresgästerna på kontorshotellet har rätt att nyttja hotellets allmänna ytor som pentry, toalett, konferensrum o dyl och detta ingår i hyran. Även porttelefon, fastighetsskatt, snöröjning, el, värme, varmvatten och hushållssopor ingår i hyran. Städning av allmänna utrymmen inkl toapapper och tvål ingår också. Det finns två hissar varav den ena är anpassad för rullstol och det finns...


Lokaltyp Kontor
Total yta 30 m²
Adress Stora Gatan 44
Område City
Kommun Västerås kommun
Hiss Ja
Våning 4
Tillträde 2020-11-01
Objektsnummer 41930910

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Kontorsrum beläget i vårt trevliga kontorshotell mitt i centrala Västerås.

Hyran är 8 188 kr/månad exkl moms.

Hyresgästerna på kontorshotellet har rätt att nyttja hotellets allmänna ytor som pentry, toalett, konferensrum o dyl och detta ingår i hyran. Även porttelefon, fastighetsskatt, snöröjning, el, värme, varmvatten och hushållssopor ingår i hyran. Städning av allmänna utrymmen inkl toapapper och tvål ingår också. Det finns två hissar varav den ena är anpassad för rullstol och det finns även en handikappanpassad toalett.

Parkering

Ja

Övrigt

Cykelparkering finns i låst garage i källaren.
Kö till p-platser och garageplatser.Bilder på lokalen