Kontor, Stora Åvägen 19 A, Högsbo/Sisjön, Askim

  • 92 m²

Mindre kontor med öppen planlösning i Sisjön


Lokaltyp Kontor
Total yta 92 m²
Adress Stora Åvägen 19 A
Område Högsbo/Sisjön
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41946989

Beskrivning

Med bra läge i Sisjön kan vi erbjuda en ljus öppen kontorsyta om 92 kvm med pentry och mindre förråd. Nära till leder och med bra kommunikationer.

Omgivning

Sisjön ligger direkt söder om Söderleden och drygt två kilometer sydost om Frölunda torg samt fyra kilometer sydväst om Mölndals centrum. Området var under 1970-talet mer ett industriområde men har sedan 2000-talet fått en markant mer handelsinriktning än tidigare. Stora infrastruktursatsningar har gjorts för anpassning mot de bilburna kunderna till de stora handelsaktörerna som etablerat sig på området.

Området är omtyckt även av traditionella verksamheter som har lager/kontor och industribehov och som vill ligga lättillgängligt för sin kunder och personal. Här finns ett gott utbud av service, friskvård och lunchrestauranger.

Inom företagsområdet Högsbo-Sisjön finns mer än 1 700 företag i fler än 200 branscher. Här arbetar dagligen fler än 30 000 personer. Eftersom området är expansivt och hela tiden förändrar sig så blir de exakta siffrorna fort inaktuella så siffrorna är ungefärliga. Företagsområdet är Nordens största med en yta på 3.070.000 m2.

Bara några få kilometrar från Sisjön ligger naturreservatet Sandsjöbacka med naturstigar, vandringsleder, eldplatser mm. Sisjöns golfklubb finns också i området i direkt närhet till Söderleden.

Besök gärna området Högsbo-Sisjöns företagarförening: http://hsff.nu/

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer tex. buss 83, 84, Rosa Express.

Övrigt

Fastigheten, som är en kontors- och handelsbyggnad, är belägen i Sisjöns handelsområde som ligger i västra Göteborg. Inom området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen