Butikslokal, Storängskroken 14, Hjorthagen, Stockholm

  • 720 m²
  • 78 000 - 294 000 kr/mån

Etablera er i ett fint kommunikationsläge vid infarten till Norra Djurgårdsstaden. Här erbjuds en öppen butiksyta med högt i tak och möjlighet att passa flera slags verksamheter. Perfekt för ett större showroom exempelvis. Lokalen är belägen på plan två. Skyltläge på fasad och gott om parkeringsplatser precis utanför. God tillströmning av besökare under hela dagen då Hemköp håller öppet 8-22....


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 720 m²
Adress Storängskroken 14
Område Hjorthagen
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41902757
Områdeshyra 78 000 - 294 000 kr/mån
1 300 - 4 900 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Etablera er i ett fint kommunikationsläge vid infarten till Norra Djurgårdsstaden. Här erbjuds en öppen butiksyta med högt i tak och möjlighet att passa flera slags verksamheter. Perfekt för ett större showroom exempelvis. Lokalen är belägen på plan två. Skyltläge på fasad och gott om parkeringsplatser precis utanför. God tillströmning av besökare under hela dagen då Hemköp håller öppet 8-22.

Omgivning

Lokalen är belägen vid infarten till det expansiva Norra Djurgårdsstaden med stark inflytt och stort antal boende. Hjorthagen och Ropsten är också närliggande områden som utgör upptagningsområde för handelsplatsen.

Kommunikationer

släge för bilburna kunder. Inom 100 meter stannar även 55:ans, 75:ans och 6:ans busslinjer som tar dig till Östermalm inom tio minuter.T-bana Ropsten och Lidingöbanan inom promenadavstånd.

Service

Goda grannar i form av Hemköp och Apotek Kronan. Hemköp har långa öppettider från 8:00 på morgonen till 22:00 på kvällen, så här är mycket folk i omlopp. I grannkvarteret finns Norra Djurgårdsstadens centrum med gym, butiker, service och restauranger.