Kontor, Stohagsgatan 6, Norrköping, Norrköping

Lokalguidens estimerade områdeshyra 106 250 - 141 667 kr/mån
JLL Restaurang (122 m) Shopping (88 m) Friskvård (287 m) Uttagsautomat (1670 m) Postkontor (608 m) Bilservice (45 m) Bank (1282 m) Kommunikation (386 m) Bränslestation (272 m)

Flexibla lokaler i varierande storlek som kan anpassas efter ert exakta behov. Här kan ni få möjlighet att antingen växa in i lokalerna eller att börja i mindre lokaler för att efter hand flytta tillstörre ytor. Med 5 min bilväg till Norrköping Central Station och 4 min gångväg till närmaste spårvagnsstation är detta ett mycket bra läge till en fördelaktig hyresnivå. Närhet till Centralbadet och sporthall. Flertalet restauranger i närområdet, varav en i samma byggnad samt till ett konditori. No...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 700 m²
Adress Stohagsgatan 6
Område Norrköping
Objektsnr 41845698
Lokalguidens estimerade områdeshyra
106 250 - 141 667 kr/mån
750 - 1 000 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Flexibla lokaler i varierande storlek som kan anpassas efter ert exakta behov. Här kan ni få möjlighet att antingen växa in i lokalerna eller att börja i mindre lokaler för att efter hand flytta till större ytor. Med 5 min bilväg till Norrköping Central Station och 4 min gångväg till närmaste spårvagnsstation är detta ett mycket bra läge till en fördelaktig hyresnivå. Närhet till Centralbadet och sporthall. Flertalet restauranger i närområdet, varav en i samma byggnad samt till ett konditori. Norrköping växer för närvarande kraftigt vilket gör att det geografiska läget kommer att förbättras för varje år. Fastighetens läge utmed E22 ger redan nu ett utmärkt skyltläge. Fastighetsägaren (NTM) ser er gärna som en långsiktig hyresgäst och är vana vid att ta väl hand om sina lokaler. NTM avser att skapa lokaler av samma standard och skick som sina egna lokaler som också finns i byggnaden. Detta ger en hyresgäst en unik möjlighet att vara med och påverka och utforma sitt nya kontor.

Omgivning

Fastigheten har ett bra läge utmed E22:an mot Söderköping och sydost om Södra och Östra Promenaden. Cirka 300 meter från fastigheten finns spårvagnshållplats och utanför fastigheten stannar även bussar. Från Resecentrum tar det cirka 5-10 minuter att ta sig med kollektivtrafik.

Kommunikationer

Spårvagns- och busshållplats finns i närheten.

Planlösning

Flexibla lokaler i varierande storlek som kan anpassas efter ert exakta behov.

Vikboplan 11, Östantill

Kungsleden utvecklar denna fastighet och vi kommer inom kort...

Visad

Vikboplan 11, Östantill

Kungsleden utvecklar denna fastighet och vi kommer inom kort...

Visad

Vikboplan 11, Östantill

Kungsleden utvecklar denna fastighet och vi kommer inom kort...

Visad

Vikboplan 11, Östantill

Kungsleden utvecklar denna fastighet och vi kommer inom kort...

Visad