Kontor, Stigbergsliden 5, Göteborg, Göteborg

  • 772 m²
  • 2018-01-01.
  • 109 367 - 180 133 kr/mån

Frsäch & trevlig kontorslokal med härligt utsiktsläge mot hamnen, på gränsen till Majorna.


Lokaltyp Kontor
Total yta 772 m²
Adress Stigbergsliden 5
Område Göteborg
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Hiss finns
Tillträde 2018-01-01.
Objektsnummer 41867906
Områdeshyra 109 367 - 180 133 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Här finner ni en trevlig och ljus kontorslokal med bästa utsiktsläge mot hamnen. Lokalen har i dagsläget blandad planlösning, med bra öppna ytor och ett antal enskilda kontorsrum. Den härliga utsikten gör att det alltid finns något att titta på utanför fönstren, ett välkommet avbrott under en intensiv arbetsdag.

Gemensamt för fastigheten finns en stor takterass med vidunderlig vy över hamnen och Göteborg. Varför inte äta din lunch i vårsolen och samtidigt ha full koll på vad som händer i hamnen?

OBS: Det måste vara momspliktig verksamhet som bedrivs i lokalen!!

Lokalen har 2 entrémöjligheter.

Omgivning

Stämningsfulla och inspirerande miljöer. Detta är en innerstadsdel. Här hittar ni även de fina parkerna Slottskogen och Botaniska trädgården. Detta är de gamla delarna av Göteborg, här hittar ni äldre byggnader ihop med nybyggt. På Linnégatan finns många småbutiker och restauranger. Området ligger mellan Slottsskogen och Göta älv i nord-sydlig riktning, avgränsas i öster av Linnégatan och i väster av stadsdelen Majorna. Den består av flera områden med olika karaktär. Vid älven ligger hamnen, glest bebyggd med stora lagerbyggnader och liknande, därefter de täta kvarteren runt Långgatorna. Några hundra meter söder om älven reser sig Masthuggsbergen brant. På dess norra sluttning ligger ett bostadsområde från sent 1960-tal med stora huslängor, på toppen längst i söder är det landshövdingekvarter innan Slottskogen tar vid. Masthuggskyrkan vetter mot hamninloppet och är en välkänd och karaktäristisk profil i Göteborgs stadssiluett.


Karta
Visa på kartan: