Kontor, Stigbergsliden 5, Göteborg, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 93 525 - 164 475 kr/mån
Lokalisera AB Friskvård (0 m) Shopping (2 m) Restaurang (16 m) Grönområde (19 m) Parkering (112 m) Kemtvätt (126 m) Bilservice (126 m) Uttagsautomat (273 m) Kommunikation (399 m)

Frsäch & trevlig kontorslokal med härligt utsiktsläge mot hamnen, på gränsen till Majorna. OBS:Önskan/möjlighet om snabbt tillträde till lokalen.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 774 m²
Adress Stigbergsliden 5
Område Göteborg
Hiss Hiss finns
Objektsnr 41867906
Lokalguidens estimerade områdeshyra
93 525 - 164 475 kr/mån
1 450 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Här finner ni en trevlig och ljus kontorslokal med bästa utsiktsläge mot hamnen. Lokalen har i dagsläget blandad planlösning, med bra öppna ytor och ett antal enskilda kontorsrum. Den härliga utsikten gör att det alltid finns något att titta på utanför fönstren, ett välkommet avbrott under en intensiv arbetsdag.

Gemensamt för fastigheten finns en stor takterass med vidunderlig vy över hamnen och Göteborg. Varför inte äta din lunch i vårsolen och samtidigt ha full koll på vad som händer i hamnen?

OBS: Det måste vara momspliktig verksamhet som bedrivs i lokalen!!

Lokalen har 2 entrémöjligheter.

Omgivning

Stämningsfulla och inspirerande miljöer. Detta är en innerstadsdel. Här hittar ni även de fina parkerna Slottskogen och Botaniska trädgården. Detta är de gamla delarna av Göteborg, här hittar ni äldre byggnader ihop med nybyggt. På Linnégatan finns många småbutiker och restauranger. Området ligger mellan Slottsskogen och Göta älv i nord-sydlig riktning, avgränsas i öster av Linnégatan och i väster av stadsdelen Majorna. Den består av flera områden med olika karaktär. Vid älven ligger hamnen, glest bebyggd med stora lagerbyggnader och liknande, därefter de täta kvarteren runt Långgatorna. Några hundra meter söder om älven reser sig Masthuggsbergen brant. På dess norra sluttning ligger ett bostadsområde från sent 1960-tal med stora huslängor, på toppen längst i söder är det landshövdingekvarter innan Slottskogen tar vid. Masthuggskyrkan vetter mot hamninloppet och är en välkänd och karaktäristisk profil i Göteborgs stadssiluett.

Stigbergsliden 5 b, Göteborg

Vid attraktiva Stogbergstorget finns en öppen kontorslokal m...

Visad

Stora Badhusgatan 18-20, Centrum

Kontorsrum i kontorshotell med tillgång till gemensamt kök, ...

Visad

Stora Badhusgatan18-20, Centrum

Ljust och trevligt kontor i öppet landskap med några separat...

Visad

Kungsgatan 7B, Centrum

Butikslokal med ett fantastikt skyltläge på kungsgatan 7B Lo...

Visad