Kontor, Stigaregatan 7, Centrum, Falun

Diös Friskvård (0 m) Parkering (71 m) Restaurang (110 m) Kommunikation (119 m) Shopping (188 m) Bilservice (275 m) Bank (347 m) Uttagsautomat (490 m)

Kontor på 186 kvm på Stigaregatan 7 i Centrum

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 186 m²
Adress Stigaregatan 7
Område Centrum
Tillträde 2017-07-01
Objektsnr 41864682
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Trevliga och funktionella lokaler om 186 kvm i bottenplan med cellkontor. Bra läge med gångavstånd till centrum. En mycket fin lokal där mycket av den gamla charmen är bevarad. Stora fönster ger en ljus och härlig arbetsmiljö. Pentry, wc. P-plats finns på gården.

Omgivning

Falun är en anrik, pulserande stad där det finns en gemytlig harmoni mellan gammalt och nytt, traditionellt och nyskapande, bredd och spetskompetens. Stadens historia är starkt kopplad till gruvdriften med Falu koppargruva och finns även med på UNESCO:s världsarvslista. Falun har ett blomstrande näringsliv med en bas av exportinriktade storföretag, mellanstora verkstadsföretag, företag inom den grafiska industrin och ett växande antal tjänsteföretag. Här finns även Högskolan i Dalarna.

Kommunikationer

Ca 5 min gångavstånd till centrum där det finns buss, tåg och all tänkbar service. Goda parkeringsmöjligheter.

Service

I närområdet finns gott om bostäder, Västra skolan, Dalarnas Museum och Egnellska huset. Närhet till Gruvområdet.

Övrigt

Fastigheten är en vacker sekelskiftesbyggnad centralt belägen i kvarteret Teatern som fått sitt namn från Falu gamla teater som låg här tidigare. I folkmun är den även benämnd Münnichska palatset efter en framgångsrik handelsman.