Produktionslokal, Stenvretsgatan 2, Stenvretens industriområde, Enköping

  • 3 200 m²
  • Tillträde enligt ök

Lager/logistiklokal om 3200 kvm bredvid E18 i Enköping med möjlighet till snabbt tillträde.


Lokaltyper Produktionslokal / Verkstad / Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 3 200 m²
Adress Stenvretsgatan 2
Område Stenvretens industriområde
Tillträde Tillträde enligt ök
Objektsnummer 41920245
Bifogade filer

Beskrivning

I Stenvreten, i nära anslutning till E18, ligger denna lager/logistikslokal, med invändig takhöjd från 4,5 m upp till 7 m, och 8 lastportar/lasthus som leder rakt in i lokalen. Ytorna är lämpliga inte minst för 3:e parts logistik, men även lättare industri och liknande är fullt möjligt. Förutom den 3000 kvm stora lagerhallen, finns också personalutrymmen i form av lunchmatsal med pentry, omklädningsrum, WC och duschar samt kontor. Detta är ett utmärkt tillfälle att tillträda en lager/logistikyta i ett mycket bra läge endast ca 45 min från Stockholm.

Kommunikationer

Kommunikationsplattformen för fastigheten är mycket god, helt i enlighet med Enköpings slogan ”Sveriges närmaste stad”: Bil: E18 går i öst-västlig riktning genom Enköping och passerar precis intill fastigheten. Likaså gör även riksväg 55, mellan bl.a. Uppsala (E4) och Strängnäs (E20). Dessutom startar riksväg 70 i Enköping och leder vidare norrut till Dalarna. Tåg: På 15 minuter tar man sig till Västerås, Stockholm 40 min, Uppsala 45 min, Sala 50 min, Eskilstuna 60 min, samt till Örebro på 70 min. Förbindelserna är bra med täta avgångar. Flyg: Västerås internationella flygplats ligger 20 minuters bilfärd från Enköping och även Arlanda flygplats ligger nära, med en restid på en timme med flygbuss.

Planlösning

Lokalen består huvudsakligen av en lagerdel med 4,5 m i takhöjd innanför lastportarna, samt en höglagerdel med en takhöjd på 7 m. Lagerytorna nås via åtta lastportar med utvändiga lasthus. Inne i lagerytorna finns i dagsläget även två mindre ytor som avgränsats med väggar, varav en används som serviceyta, den andra som lagerkontor.

Parkering

P-platser för hyresgäster och besöksparkering finns att tillgå i direkt anslutning till fastigheten. På den stora gårdsplanen finns uppställningsplats för lastbilar och gods.

Service

I närområdet finns ett flertal yrkesbutiker inom bl.a. bygg- och anläggning, yrkeskläder, fordonsindustrin, ett flertal lunchrestauranger samt bensinstation. Från Stenvreten är det inte mer än ett par kilometer till Enköpings centrum, med all tänkbar service.

Skyltläge

Fastigheten har perfekt skyltläge mot E18 där 27 000 fordon passerar varje dygn.

Närliggande företag

Stenvretens Norra industriområde ligger i Enköpings norra delar, nära påfarten till E18. Områdets präglas av företagande i form av lager/logistik och industri och här finns bl.a. DHL, ASG, Chiquita, YIT, bilprovning, bildemontering, sågverk, samt Enköpings garnison.

Övrigt

Övrigt:
Tillträdande hyresgäst har möjlighet att ta över befintlig inredning som tex. pallställage. Företag verksamma inom 3: dje parts logistik är särskilt intressanta då förutsättningar för framtida uppdrag kan diskuteras.


Bilder på lokalen