Kontor / Lager, Stenkolsgatan 5, Hisingen, Göteborg

  • 1 903 m²

Rymlig kombilokal i attraktivt läge på Ringön


Lokaltyp Kontor / Lager
Total yta 1 903 m²
Adress Stenkolsgatan 5
Område Hisingen
Objektsnummer 41926761

Beskrivning

Kombilokal på 1 903 kvm med en öppen lageryta i markplan på 1843 kvm. Lokalen har två rejäla portar. Höjden i lagerytan är mellan 5,0 och 5,5 meter till underkantbalk och takhöjden är ca 6,0-6,5. Portarna är ca 4,0 meter breda och har höjder på ca 4,4 meter.

Resterande yta på entresolplan består av några mindre rum med kontor, mötesrum, kök/pausrum och omklädning/WC. Entresolplan uppgår till ca 60 kvm. WC/dusch finns även i markplan.

Tak och väggar avseende lagerytan kommer att nymålas. Lagerytorna ska också förses med ny belysning.

Omgivning:

Fastigheten har ett centralt läge på Ringön vid Järnmalmsgatan/Stenkolsgatan, med närhet till älven och den nya Hisingsbron.

Ringön är ett industriområde på Hisingen som ligger i centrala Göteborg. Området ramas in av Götaälvbron i väst, Tingstadstunneln i öst, Göta älv i söder och Lundbyleden i norr. 

Kommunikationer:

Hållplatsen Stenkolsgatan ligger närmast och buss 47 tar dig till Backaplan på 4 minuter. Stationerna Frihamnen och Backaplan trafikeras av flertalet linjer med några minuters färdväg in till centralstationen. 

Parkering:

Viss parkering för personal och besökare finns i anslutning till lokalen. Därutöver finns möjlighet att hyra P-tillstånd med parkering på fastigheten.


Bilder på lokalen