Kontor, Sten Sturegatan 42, Centrum, Göteborg

  • 377 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 56 550 - 94 250 kr/mån

Nyproducerat


Lokaltyp Kontor
Total yta 377 m²
Adress Sten Sturegatan 42
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41931062
Områdeshyra 56 550 - 94 250 kr/mån
1 800 - 3 000 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

På Sten Sturegatan mittemellan Heden och Scandinavium genomgår våra hus just nu en ansiktslyftning och i samband med detta producerar vi ett nytt kontor om ca 377 kvm.

Som ny hyresgäst finns fortfarande goda möjligheter att påverka såväl planlösning som ytskikt. Lokalen är tillgänglig för inflytt omkring årsskiftet 20/21.

Välkommen att kontakta mig för visning!

Omgivning

Befinner du dig i området runt Heden är du mitt i Göteborgs evenemangsstråk med Mässan, Liseberg, Ullevi, Scandinavium och Avenyn inpå knuten. Ett mycket centralt läge med Korsvägen som knutpunkt för bussar och spårvagnar som tar dig dit du önskar.
Våra lokaler vid Heden
Våra lokaler ligger på Sten Sture- och Skånegatan där vi erbjuder butiksytor samt caféer och restauranger i markplan. Ett ypperligt handelsläge med en ständig ström av boende, arbetande och besökare. Lite längre upp i fastigheterna finns kontorsytorna, flera med storslagen utsikt över evenemangsstråket. Parkeringsplatser finns under fastigheten.
Butiker och service
I området runt Heden finns gott om små butiker, caféer och restauranger. Du hittar till exempel Steinbrenners café och bageri, ett antal små italienska restauranger samt flera mindre klädbutiker, en järnhandel och mycket annat.
Alldeles nära Heden ligger Götaplatsen som är något av ett kulturellt nav i området. Här finns såväl Göteborgs konstmuseum och konsthall som Göteborgs stadsteater och konserthuset.
Kommunikationer
Här är det nära till både bussar och spårvagnar som tar dig runt i hela Göteborgsområdet. Ska du vidare med flyg är det enkelt att hoppa på flygbussen från Avenyn eller Korsvägen.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen