Mark / tomt, Stenåldersgatan 7, Fosie/Jägersro, Malmö

  • 11 000 m²

11.000 kvm industritomt på ett läge parallellt med Yttre ringvägen. Här kan vi bygga lager/industrilokaler efter hyresgästens önskemål.


Lokaltyp Mark / tomt
Total yta 11 000 m²
Adress Stenåldersgatan 7
Område Fosie/Jägersro
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41944613

Beskrivning

På utmärkt läge i Fosie ligger denna markyta. Adressen är Stenåldersgatan 5 som löper parallellt med Yttre ringvägen.

Markytan är 11.000 kvm totalt. Här kan vi bygga lager/tillverkningslokaler efter hyresgästens önskemål. Byggtid ca 18 månader och kontraktstid på 7-10 år. Tomten är inte till salu.

Kontakta oss gärna för en förutsättningslös diskussion om möjligheterna här!

Omgivning

Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Jägersro center och de många bilhandlarna lockar mycket folk, och de goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher. 

Kommunikationer

Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten av fastigheten och tar dig snabbt ut på de större Europavägarna. Bussförbindelse finns på gångavstånd på Stenåldersgatan. 5-10 minuters körtid till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till Centralstationen.

Service

Lunchrestauranger finns i området. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen