Lagerlokal, Stationsvägen 10, Stora Höga

Business Region Göteborg Shopping (140 m) Kommunikation (192 m) Bilservice (232 m) Friskvård (795 m) Restaurang (836 m) Bränslestation (880 m)

Industri lokal uthyres i Stora Höga I Stora Höga strax norr om Kungälv ligger denna industrifastighet. Den är belägen invid E6:an vilket bidrar till snabba transporter med minimala köbildningar. Medendas 40 km till Göteborg, 20 km till Kungälv och ca 6 km till Stenungsund har denna fastighet ett strategiskt bra läge. Här finns alla möjligheter för Ert företag att hyra en lokal på 200kvm lager eller verkstad samt 80kvm kontor på entresolplan som rymmer två kontor, köksdel och toalett. I hallens...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 80 - 200 m²
Adress Stationsvägen 10
Objektsnr 41819732
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Industri lokal uthyres i Stora Höga

I Stora Höga strax norr om Kungälv ligger denna industrifastighet. Den är belägen invid E6:an vilket bidrar till snabba transporter med minimala köbildningar. Med endas 40 km till Göteborg, 20 km till Kungälv och ca 6 km till Stenungsund har denna fastighet ett strategiskt bra läge. Här finns alla möjligheter för Ert företag att hyra en lokal på 200kvm lager eller verkstad samt 80kvm kontor på entresolplan som rymmer två kontor, köksdel och toalett.
I hallens höga del är det förberätt för en 10-tons travers. Uppvärmning består av luft-vattenpanna och med golvvärme i både hall och kontorsdel.
I hallen finns taolett och dusch.
Med tillträde 1/6-2015 eller tidigare om så önskas.Om denna lokal är för liten eller för stor så finns det möjlighet att vara med från början och bestämma storlek på lokal och utförande.
I detta skede kan alltså Ert företag vara med och utforma lokalen enligt specifika önskemål beträffande ytor, höjd, kontor eller ev traverser.
Fastigheten kan anslutas till fibernätet och solceller förser redan existerande byggnad med egen el.
I närområdet finns utmärkta lunchrestauranger och inte nog med det, här existerar inga parkeringsproblem. Goda kommunikationsmöjligheter i form av Bohusbanan som går mellan Göteborg och Strömstad.
Vi är anpassningsbara och sätter Era önskemål i fokus.
För vidare information och visning av läget är Ni hjärtligt välkomna att kontakta
Carl Jimholt

Parkering

ja

Stationsvägen 10, Stora Höga

Anpassningsbar lokal i industrifastighet I Stora Höga strax ...

Visad

Stationsvägen 10, Stora Höga

Anpassningsbar lokal i industrifastighet I Stora Höga strax ...

Visad