Kontor, Stallarholmsvägen 48, Högdalen Industriområde, Bandhagen

Stendörren Fastigheter AB Shopping (47 m) Kommunikation (59 m) Bilservice (180 m) Friskvård (417 m) Restaurang (503 m)

En lokal bestående av en höglagerdel om ca 300 kvm med egen port, sen finns en garageliknande del på ca 600 kvm.Resterande del är personalutrymmen med wc/dusch omklädningsrum mm i äldre skick. OBS! Lo ...

Fakta om lokalen
Lokaltyper Kontor/Produktionslokal/Lagerlokal/Logistiklokal/Övrig lokal
Total yta 1 200 m²
Adress Stallarholmsvägen 48
Område Högdalen Industriområde
Hiss Ja
Objektsnr 41895310
Få prisuppgift & information
Beskrivning

En lokal bestående av en höglagerdel om ca 300 kvm med egen port, sen finns en garageliknande del på ca 600 kvm.Resterande del är personalutrymmen med wc/dusch omklädningsrum mm i äldre skick. OBS! Lokalen kan ej delas upp i mindre enheter.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett expansivt område, väl stategiskt placerat. Under mottot "Högdalen 2020 - Ett industriområde i världsklass" har Stockholms stad för avsikt att utveckla Högdalens industriområde till ett hållbart industridistrikt med etablering av nya tjänster och arbetsplatser inom miljöteknik.

Kommunikationer

Fastigheten nås lätt med bil, belägen mellan Örbyleden 229 och Magelungsvägen 271. Lika enkelt är det med allmänna kommunikationer, buss 172 stannar strax utanför fastigheten och med en kortare promenad når du Högdalens station där du kan ta tunnelbanans gröna linje vidare.

Service

I närområdet finns flera restauranger och serveringar. Högdalen centrum ligger en kort bilfärd bort där du finns restauranger, cafeer och butiker.

Stallarholmsvägen 50, Högdalen Industriområde

Ljus och funktionell lokal i Högdalens Industriområde.

Visad

Harpsundsvägen 164, Högdalens industriområde

Tomställd fastighet om 875 kvm med utmärkta ytor för kontor,...

Visad