Kontor, S:t Larsgatan 9 A, CENTRALT, Linköping

  • 233 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 17 475 - 34 950 kr/mån

Kontorsvåning i sekelskiftesstil i City


Lokaltyp Kontor
Total yta 233 m²
Adress S:t Larsgatan 9 A
Område CENTRALT
Kommun Linköpings kommun
Våning 3
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41922131
Områdeshyra 17 475 - 34 950 kr/mån
900 - 1 800 kr/m²/år
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Här i sekelskiftesvåning i anrikt hus från år 1905 på centralt läge finns stora möjligheter att skapa ett fantastiskt kontor för rätt verksamhet. Trägolv, dubbeldörrar och rum i fil är några av de karakteristiska dragen för denna lokal.

Omgivning

Linköpings city är fullt av butiker och kontor som skapar en levande stadskärna. Här rör sig dagligen en stor mängd människor som skapar bra lägen för butik eller kontorsetableringar. Castellum har ett flertal fastigheter i City där vi erbjuder butikslokaler och kontor i varierande storlekar.

Kommunikationer

Nära gångavstånd till Linköpings resecentrum med tåg och bussförbindelser.

Planlösning

Kontoret är beläget på våning tre och har två stycken entrér, en från gatan in till hallen samt en från innergården. Lokalen består av sex rum att fördela arbetsplatser, lounge och möten på. Här har ni till och med en egen balkong! Utöver detta ett stort kök i anslutning till den andra entrén från innergården. Även wc samt badrum finns i lokalen.Bilder på lokalen