Butikslokal, S:t Lars väg 90, S:t Lars, Lund

Lokalguidens estimerade områdeshyra 938 - 28 125 kr/mån
Hemsö Fastighets AB Friskvård (14 m) Kommunikation (60 m) Restaurang (178 m) Grönområde (282 m) Shopping (305 m) Uttagsautomat (543 m) Bilservice (625 m) Postkontor (628 m) Bränslestation (812 m) Parkering (813 m)

Bli en del i Grenverkets Butikshotell-mindre serviceentreprenör sökes.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 15 - 250 m²
Adress S:t Lars väg 90
Område S:t Lars
Objektsnr 41842920
Lokalguidens estimerade områdeshyra
938 - 28 125 kr/mån
750 - 1 350 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

I entréplan finner du lättillgängliga välplanerade butiks-/servicelokaler. Vi har utarbetat ett koncept, som vi benämner "Butikshotell". Här har verksamheter/entreprenörer möjlighet att hyra en lokal från 16 kvm - 250 kvm med tillgång och toalett. Lokalerna ligger i anslutning till en lunchrestaurang som skapar en naturlig levande samlingspunkt för verksamheter i huset samt ett handels- och servicenav för övriga verksamheter och boende i närområdet. I anslutning till lokalerna utvecklas en stadsmässig torgmiljö. Här skulle med fördel ett cluster av entreprenörer inom friskvård/hälsa kunna samlas, såsom t ex; massage, sjukgymnastik, hudvård, frisör, blomsterhandel, café, ekomat med flera. Befintliga hyresgäster är Internationella Engelska skolan, äldreboende i Attendo Sverige ABs regi samt Restaurang Skolcater med över 200 sittplatser. I april 2017 kommer Apoteket öppna i grannlokalen och kommer därmed öka flödet. Tillträde efter överenskommelse. S:t Larsparkens lummiga och grönskande omgivning har god tillgänglighet och ett stort kundunderlag med flertalet skolor, kontor och vårdinrättningar, inom närområdet . Detta ger en unik möjlighet att bedriva en livskraftig, långsiktig och hållbar verksamhet med fokus på hälsa och välbefinnande.

Kommunikationer

Kommunikationerna till området är mycket bra. Området ligger vid Lunds södra infart, fem minuters cykelväg från centrum och centralstation. Lokalbussar stannar i området. Med bil tar det tio minuter till Malmö. Bussar till Lunds och Malmös centrum stannar precis vid området. På mindre än fyrtio minuter tar man sig till flygplatserna Sturup och Kastrup. Regionens stora cykelstråk ”Supercykelvägen ”, som ska förbinda Malmö/Lund, planeras genom parken.

Service

I anslutning till lokalerna på entréplan finner du butiker i varierande storleksgrad som tillsammans med ett café skapar en naturlig samlingspunkt för verksamheter i huset samt ett handelsnav för övriga verksamheter i parken och närliggande bostadsområden. Korttidsparkering finns utanför lokalen och övrig parkering i direkt anslutning till byggnaden.

Artiklar om Hemsö Fastighets AB

S:t Lars väg 90, S:t Lars

Moderna kontor i inspirerande parkmiljö.

Visad

S:t Lars väg 82, S:t Lars

Bedriver du ögonklinik, massage, akupunktur, sjukgymnast, hu...

Visad

S:t Lars väg 82, S:t Lars

Bedriver du ögonklinik, massage, akupunktur, sjukgymnast, hu...

Visad

S:t Lars väg 10, S:t Lars

Mindre lokal på plan 2 uthyres i gröna S:t Larsparken.

Visad