Butikslokal, S:t Lars väg 90, S:t Lars, Lund

Lokalguidens estimerade områdeshyra 938 - 28 125 kr/mån
Hemsö Fastighets AB Kommunikation (60 m) Bilservice (625 m) Friskvård (14 m) Restaurang (178 m) Shopping (305 m) Bränslestation (812 m) Parkering (813 m) Postkontor (628 m) Uttagsautomat (543 m) Grönområde (282 m)

Moderna handels- och servicelokaler i entréplan vid nyutvecklad torgplats.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 15 - 250 m²
Adress S:t Lars väg 90
Område S:t Lars
Objektsnr 41842920
Lokalguidens estimerade områdeshyra
938 - 28 125 kr/mån
750 - 1 350 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

I entréplan finner du lättillgängliga välplanerade butiks-/servicelokaler. Vi har utarbetat ett koncept, som vi benämner "Butikshotell". Här har verksamheter/entreprenörer möjlighet att hyra en lokal från 19 kvm - 273 kvm med tillgång till gemensamt pentry och toalett. Lokalerna ligger i anslutning till ett café och restaurang som skapar en naturlig levande samlingspunkt för verksamheter i huset samt ett handels- och servicenav för övriga verksamheter och boende i närområdet. I anslutning till lokalerna utvecklas en stadsmässig torgmiljö. Här skulle med fördel ett cluster av entreprenörer inom friskvård/hälsa kunna samlas, såsom t ex; massage, sjukgymnastik, hudvård, fotvård, frisör, blomsterhandel med flera. Befintliga hyresgäster är Internationella Engelska skolan, äldreboende i Attendo Sverige ABs regi samt Restaurang Skolcater med över 200 sittplatser. För illustration över befintliga hyresgäster se pdf-ritning "Befintliga hyresgäster". Tillträde efter överenskommelse, beräknad första inflytt från 1 nover 2015 S:t Larsparkens lummiga och grönskande omgivning har god tillgänglighet och ett stort kundunderlag med flertalet skolor, kontor och vårdinrättningar, inom närområdet . Detta ger en unik möjlighet att bedriva en livskraftig, långsiktig och hållbar verksamhet med fokus på hälsa och välbefinnande.

Kommunikationer

Kommunikationerna till området är mycket bra. Området ligger vid Lunds södra infart, fem minuters cykelväg från centrum och centralstation. Lokalbussar stannar i området. Med bil tar det tio minuter till Malmö. Bussar till Lunds och Malmös centrum stannar precis vid området. På mindre än fyrtio minuter tar man sig till flygplatserna Sturup och Kastrup. Regionens stora cykelstråk ”Supercykelvägen ”, som ska förbinda Malmö/Lund, planeras genom parken.

Service

I anslutning till lokalerna på entréplan finner du butiker i varierande storleksgrad som tillsammans med ett café skapar en naturlig samlingspunkt för verksamheter i huset samt ett handelsnav för övriga verksamheter i parken och närliggande bostadsområden. Korttidsparkering finns utanför lokalen och övrig parkering i direkt anslutning till byggnaden.

Artiklar om Hemsö Fastighets AB

S:t Lars väg 90, S:t Lars

På våning 2,3 och 4 i den östra flygeln av byggnaden Grenver...

Visad

Sankt Lars väg 45, Inget område

Modern och nyrenoverad kontorslokal med sekelskiftscharm på ...

Visad

S:t Lars väg 82, S:t Lars

En hel byggnad inklusive tillhörande mark och parkering är l...

Visad

S:t Lars väg 10, Lund

En vacker lokal om 450 kvm är ledig för uthyrning. Byggnaden...

Visad