Lagerlokal, Stålverksgatan 4C, Ringön, Göteborg

  • 800 m²
  • Enligt överenskommelse.

Kombilokal på Ringön - 500 kvm höglager och 300 kvm kontor


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 800 m²
Adress Stålverksgatan 4C
Område Ringön
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Hiss finns inte i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41833254

Beskrivning

Nu erbjuds en kombi lokal med bästa läge på Ringön. Lokalen består av ca 500 kvm lager i bottenplan och 300 kvm kontor en våning ovanför. Lagerlokalen är ett höglager och har totalt 3 markportar. Via trappa i lagerlokalen tar du dig till kontorsytan. Kontoret är idag rumsindelat men går att anpassa efter er verksamhet!

fördelningen av kontorsytan är enligt följande
2 omklädningsrum, förråd med lucka för att se ner till lagret, pentry, två toaletter, tvättstuga med tvättmaskin, flertalet kontorsrum och mötesrum.

Omgivning

Ringön är ett industriområde på Hisingen som ligger i centrala Göteborg. Området ramas in av Götaälvbron i väst, Tingstadstunneln i öst, Göta älv i söder och Lundbyleden i norr.

Kommunikationer

Buss 47 trafikerar området med täta avgångar under högtrafik. Härifrån tar du dig till Backaplan på 4 minuter.

Planlösning

Öppen planlösning på lagret.

Parkering

Finns på fastigheten

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen