Kontor, Spannmålsgatan 6, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 710 m²

Central butik- eller kontorslokal i markplan på 710 kvm. Öppen planlösningen med anpassningsmöjligheter. Skyltfönster mot Spannmålsgatan


Lokaltyp Kontor
Total yta 710 m²
Adress Spannmålsgatan 6
Område Inom Vallgraven
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41861062

Beskrivning

Här erbjuds en flexibel lokal i centrala Göteborg som kan nyttjas som både kontors- och butikslokal. Lokalen har en öppen planlösning med stora trevliga skyltfönster ut mot Spannmålsgatan som medför ett härligt ljusinsläpp.

Lokalen har ett riktigt guldläge med sin närhet till all tänkbar service i närområdet, goda kommunikationsmöjligheter samt gångavståndet till Centralstationen!

Omgivning

Lokalen är belägen i centrala Göteborg inom Vallgraven på en tvärgata från Östra Hamngatan. I området finns mycket shopping och handel men även många kontor och bostäder. Nordstan är en arbetsplats för ca 6000 personer och detta är ett område som hela tiden utvecklas och förbättras.

Kommunikationer

Lokalen har närhet till alla typer av kommunikationsmedel såsom buss, spårvagn, tåg och båt. Centralstationen ligger på ett kort promenadavstånd från lokalen.

Planlösning

Öppen.

Parkering

P-hus i Nordstan ligger precis i anslutning

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen