Kontor, Spårvägen 19, Värnhem, Malmö

  • 64 m²
  • 1 rum
  • Omgående
  • 10 000 kr/mån

Ny lokal med många möjligheter. Fasad helt i glas och mycket utrymme för kontor, galleri eller annan verksamhet som kan komplettera det nya bostadsområdet.


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 64 m²
Adress Spårvägen 19
Område Värnhem
Kommun Malmö kommun
Byggår 2020
Hiss Nej
Tillgänglighet Full tillgänglighet
Våning Markplan
Antal rum 1
Takhöjd 6 meter
Tillträde Omgående
Ingår i hyra Värme
Objektsnummer 41959255
Hyra 10 000 kr/mån
1 875 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till den här fantastiska lokalen i Promenadhuset Iggy i Norra sorgenfri i Malmö! Den är centralt belägen, mitt mellan S:t Knut och Värnhem, och ligger på hörnet av ett ljust och rymligt hus.

Precis utanför ligger torget Spiggans plats, där möjlighet till uteservering finns. Detta ger lokalen en unik placering, med möjlighet att nå ut till många olika kundgrupper.

Inuti lokalen hittar du en stor rymd med hela 6 meter i tak. Hela fasaden har öppningsbara fönsterdörrar, vilket gör lokalen perfekt för att bli ett med utemiljön på sommaren. Du kan njuta av den friska luften och den härliga atmosfären, medan du arbetar eller servar dina gäster.

Lokalen har en neutral och modern inredning, som ger möjlighet att sätta din egen personliga prägel på lokalen. Oavsett om du vill starta en galleria eller etablera kontor eller någon annan typ av verksamhet, så är den här lokalen den perfekta platsen.

Så om du letar efter en lokal med en unik placering, stor rymd och möjlighet till utemiljö, så är den här lokalen definitivt värd att kolla upp. Välkommen att kontakta oss för att få mer information och en visning.

Omgivning

Smågator med nära anknytning till allmänna kommunikationer

Planlösning

Öppen planlösning med högt i tak och litet loft tillgängligt via sprialtrappa. Bra utrymme för förvaring.

Parkering

Nej

Övrigt

Ni är även välkomna att ta även del i Siegel Iggys mobilitetskontrakt med gemensam cykelpool. Varierande cykelutbud bl a taxicyklar och Yuba, cykelverkstad och vandringsutrustning som finns till låns


Karta

Bilder på lokalen