Butikslokal, Sorterargatan 9, Vinsta, Vinsta

Lokal Direkt Shopping (22 m) Restaurang (38 m) Bilservice (122 m) Friskvård (284 m) Kommunikation (324 m)

Anpassningsbar lokal i expansiva Vinsta! Goda kommunikationer med gångavstånd till t-bana. Vuxenutbildning, kontor eller industri fungerar här!

Fakta om lokalen
Lokaltyper Butikslokal/Kontor/Produktionslokal/Kontor
Total yta 1 900 m²
Adress Sorterargatan 9
Område Vinsta
Byggår 1964
Hiss Ja
Objektsnr 41897234
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Huset uppfördes år 1964.

Omgivning

Fastigheten är belägen i direkt anslutning till Vinsta Handelsplats i Johannelund. Handelsplatsen i Vinsta är sammanlagt 25 000 kvadratmeter stor och består av äldre industrilokaler som byggts om för att passa bl.a. handel. Förbifart Stockholms på- och avfarter byggs i nära anslutning till Johannelunds T-banestation.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med endast ett fåtal minuters promenad till Johannelunds T-banestation (grön linje). Bra bussförbindelser; linje 116 passerar knappt 200 m bort (Vällingby-Spångastation), linje 179 passerar ca 400 bort (Vällingby - Spånga -Tensta - Kista – Sollentuna) och buss 543 (Vällingby - Vinsta - Jakobsberg). Bergslagsvägen är idag den stora trafikleden i området från vilken man lätt når såväl E18 som E20.

Planlösning

Lokalens planlösning utgörs idag av en mix av kontorsrum och öppna produktionsytor. Planlösningen är dock flexibel och lokalytorna kan öppnas upp eller rumsindelas efter behov. Här finns möjlighet att skapa en optimal lokal för sin verksamhet då fastighetsägaren är öppen för att anpassa ytorna efter önskemål. Det är möjligt att dela av lokalen men fastighetsägaren kommer inte att börja med att dela lokalen för endast en mindre yta. Lasthiss går att nyttja via lokalen i entréplan. Lokalen passar exempelvis för kontor, lättare produktion eller vuxenutbildning.

Parkering

Gott om parkeringsmöjligheter på intilliggande gator samt på gården bakom huset där det finns möjlighet att hyra p-tillstånd av fastighetsägaren.

Service

Snett över gatan ligger Vinsta Gross. Kort gångavstånd till Vinsta Handelsplats med bl.a. Coop Forum. Flera trevliga restauranger finns i de närmsta kvarteren. Det är ca tio minuters gångavstånd till Vällingby Centrum och dess gedigna utbud av restauranger, caféer, butiker med mera.

Skyltläge

Utmärkt skyltläge på fasaden!

Närliggande företag

Colorama, Coop Forum, Vinsta Gross, Sigge Cykel, HI-Sport med flera.

Sorterargatan 9-11, Vällingby

Flexibel lokal för kontor och produktion.

Visad

Sorterargatan 8, Stockholm

Mycket flexibla ytor att anpassa efter egna behov.

Visad

Siktgatan 2, Västerort

Lokal med terrass och högt i tak! Lokal som tidigare använt...

Visad

Skattegårdsvägen 93, Västerort

Ljus och rumsindelat kontor högt upp i fastigheten. Trevlig...

Visad