Kontor, Sorterargatan 23 A, VINSTA, Vinsta

  • 549 m²

Flexibelt kontor i Vinsta


Lokaltyp Kontor
Total yta 549 m²
Adress Sorterargatan 23 A
Område VINSTA
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41883675

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkommen till Vinsta och denna fina och prisvärda kontorslokal. Fastigheten är strategiskt belägen vid infarten till Vinsta, företagsområdet i Vällingby, invid COOP-stormarknad och har ett mycket bra skyltläge mot viktiga genomfartsleder. Kontakta oss för mer information.

Omgivning

Vinsta är ett av de mest intressanta och snabbast växande områdena i nordvästra Stockholm. Den omgivande bebyggelsen domineras främst av kontorsfastigheter , handel, lättare industri samt bostadsbebyggelse. Stadsdelen har över 63 000 invånare och ett flertal nya bostäder är under produktion i området.

Kommunikationer

Kommunikationerna till Vinsta är goda med både flertalet busslinjer som trafikerat området samt närhet till tunnelbanan. Tunnelbanestationen Johannelund ligger endast ett par minuters promenad från fastigheten. Goda parkeringsmöjligheter finns inom fastigheten.

Planlösning

Kontorslokal med stor flexibilitet och pelarkonstruktion. Lokalen anpassas efter hyresgästens behov.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter.

Service

Det finns en lunchrestaurang i fastigheten. I området finns flertalet populära lunchrestauranger samt matbutiker och apotek. Vällingby centrum finns på endast ca 10 minuters gångavstånd.Bilder på lokalen