Butikslokal, Sockerbruksgatan 3C, Gamla Staden, Lidköping

  • 91 - 201 m²

2014 byggdes ett litet bageri med möjlighet till butiksförsäljning i ett av de gamla vackra tegelhusen på Salby Fastigheter. Lokalen är helt anpassad för livsmedel med massagolv och kakel på väggarna.Det är en ljus lokal med sina fönster ut mot Sockerbruksgatan och även lättillgänglig. I direkt anslutning till lokalen finns en yta som är tillgänglig för expansion av verksamheten. Kanske du vill ha lunchservering eller försäljning av konditorivaror? Bland de närmsta grannarna på området hitt...


Lokaltyper Butikslokal / Studio / ateljé / Restaurang / Produktionslokal
Total yta 91 - 201 m²
Adress Sockerbruksgatan 3C
Område Gamla Staden
Kommun Lidköpings kommun
Objektsnummer 41931995

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

2014 byggdes ett litet bageri med möjlighet till butiksförsäljning i ett av de gamla vackra tegelhusen på Salby Fastigheter. Lokalen är helt anpassad för livsmedel med massagolv och kakel på väggarna. Det är en ljus lokal med sina fönster ut mot Sockerbruksgatan och även lättillgänglig. I direkt anslutning till lokalen finns en yta som är tillgänglig för expansion av verksamheten. Kanske du vill ha lunchservering eller försäljning av konditorivaror?

Bland de närmsta grannarna på området hittar du bla Kroppslabbet, Asko, Ballingslöv, Sanova och Indepandance Academy. Lokalen kommer bli tillgänglig från och med 1 december 2020. Av det som syns på bifogad ritning tillhör viss inredning befintlig hyresgäst. Är du intresserad, ring så berättar jag mer.

Du kan läsa mer om oss på
www.fyrkantensforvaltning.se


Karta


Bilder på lokalen