Kontor, Sockerbruksgatan 3B, Lidköping

  • 205 m²
  • 6 rum
  • 2019-04-01

Under våren bygger vi nytt för en av våra hyresgäster som expanderar. Detta möjliggör att vi nu kan hyra ut en ljus och fin kontors/lager och affärslokal. Vid denna lokal har du nära till centrum och olika förbindelser. Resecentrum är endast ett stenkast bort. Cykelväg går hela vägen fram och cykelbron är till och med byggd just för dessa fastigheter på den tiden då det var gamla Star. Under de sex år vi ägt fastigheterna har de renoverats upp efter de ursprungliga bygglovshandlingarna. De...


Lokaltyper Kontor / Kontor / Lager / Butikslokal / Kontorshotell / Utbildningslokal / Studio / ateljé / Verkstad / Övrig lokal / Produktionslokal
Total yta 205 m²
Adress Sockerbruksgatan 3B
Kommun Lidköpings kommun
Våning Markplan och en trappa upp
Antal rum 6
Takhöjd ca 2.70
Tillträde 2019-04-01
Objektsnummer 41915592

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Under våren bygger vi nytt för en av våra hyresgäster som expanderar. Detta möjliggör att vi nu kan hyra ut en ljus och fin kontors/lager och affärslokal.
Vid denna lokal har du nära till centrum och olika förbindelser. Resecentrum är endast ett stenkast bort. Cykelväg går hela vägen fram och cykelbron är till och med byggd just för dessa fastigheter på den tiden då det var gamla Star.

Under de sex år vi ägt fastigheterna har de renoverats upp efter de ursprungliga bygglovshandlingarna. Detta har gett ett enormt lyft för området.

Även gården har renoverats upp och detta arbete fortsätter framöver. Det är ny asfalt och belysning som gör parkeringssituationen enkel.

Vi är inte främmande för att justera lokalen efter just dina/era önskemål. Kontakta oss, så ritar vi gärna om lokalen ihop med dig/er.

Uppvärmning

Fjärrvärme


Karta


Bilder på lokalen