Kontor, Sockerbruksgatan 3B, Lidköping

Tillväxt Lidköping AB

Under våren bygger vi nytt för en av våra hyresgäster som expanderar. Detta möjliggör att vi nu kan hyra ut en ljus och fin kontors/lager och affärslokal. Vid denna lokal har du nära till centrum och olika förbindelser. Resecentrum är endast ett stenkast bort. Cykelväg går hela vägen fram och cykelbron är till och med byggd just för dessa fastigheter på den tiden då det var gamla Star. Under de sex år vi ägt fastigheterna har de renoverats upp efter de ursprungliga bygglovshandlingarna. De...

Fakta om lokalen
Lokaltyper Kontor/Kontor / Lager/Butikslokal/Kontorshotell/Utbildningslokal/Studio / ateljé/Verkstad/Övrig lokal/Produktionslokal
Total yta 205 m²
Adress Sockerbruksgatan 3B
Våning Markplan och en trappa upp
Antal rum 6
Takhöjd ca 2.70
Tillträde 2019-04-01
Objektsnr 41915592
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Under våren bygger vi nytt för en av våra hyresgäster som expanderar. Detta möjliggör att vi nu kan hyra ut en ljus och fin kontors/lager och affärslokal.
Vid denna lokal har du nära till centrum och olika förbindelser. Resecentrum är endast ett stenkast bort. Cykelväg går hela vägen fram och cykelbron är till och med byggd just för dessa fastigheter på den tiden då det var gamla Star.

Under de sex år vi ägt fastigheterna har de renoverats upp efter de ursprungliga bygglovshandlingarna. Detta har gett ett enormt lyft för området.

Även gården har renoverats upp och detta arbete fortsätter framöver. Det är ny asfalt och belysning som gör parkeringssituationen enkel.

Vi är inte främmande för att justera lokalen efter just dina/era önskemål. Kontakta oss, så ritar vi gärna om lokalen ihop med dig/er.

Uppvärmning

Fjärrvärme

Sockerbruksgatan 3, Lidköping

Är du i behov av lättillgängliga industri eller lagerlokaler...

Visad

Kinnegatan 15, Gamla Staden

Här erbjuds en lokal i en av Lidköpings vackraste gamla tege...

Visad

Kinnegatan 15, Gamla Staden

-443 kvm på 3:e våning, hiss finns -fräscha lokaler lämplig...

Visad

Sockerbruksgatan, Lidköping

Kontor i Sockerbruket. Uthyres rumsvis med gemensamt pentry/...

Visad