Övrig lokal, Sockerbruksgatan 3, Lidköping

Tillväxt Lidköping AB Restaurang (402 m) Bränslestation (1976 m) Shopping (436 m) Friskvård (22 m) Bank (1187 m) Bilservice (574 m) Uttagsautomat (852 m)

Affärs/kontorslokal Nu erbjuds en lokal i ett av de områden i Lidköping som utvecklas mest just nu. Här har du nära till centrum och olika förbindelser. Resecentrum är endast ett stenkast bort. Cykelväg går hela vägen fram och cykelbron över Rörstrandsgatan är till och med byggd just för dessa fastigheter på den tiden då det var kökstillverkning här. Gården har delvis renoverats upp och detta arbete fortsätter framöver. Det är ny asfalt och belysning som gör parkeringssituationen enkel....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 206 m²
Adress Sockerbruksgatan 3
Våning Markplan
Takhöjd 4.18
Objektsnr 41840669
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Affärs/kontorslokal

Nu erbjuds en lokal i ett av de områden i Lidköping som utvecklas mest just nu.

Här har du nära till centrum och olika förbindelser. Resecentrum är endast ett stenkast bort. Cykelväg går hela vägen fram och cykelbron över Rörstrandsgatan är till och med byggd just för dessa fastigheter på den tiden då det var kökstillverkning här.

Gården har delvis renoverats upp och detta arbete fortsätter framöver. Det är ny asfalt och belysning som gör parkeringssituationen enkel.

I byggnadens västra ända, mot Askos huvudentré finns idag färdigställt både butiker och kontors- samt vårdlokaler. Detta innebär att denna fastighet nu genomgår en total renovering till fantastiska lokaler i industristil.

Vill du vara deras granne, är du välkommen att höra av dig till mig med idéer för just din verksamhet.

Parkering

ja

Uppvärmning

Fjärrvärme

Sockerbruksgatan 3, Lidköping

Är du i behov av lättillgängliga industri eller lagerlokaler...

Visad

Sockerbruksgatan, Lidköping

Kontor i Sockerbruket. Uthyres rumsvis med gemensamt pentry/...

Visad

Kinnegatan 27, Lidköping

Kontorslokaler i varierande storlek. Lokal i bottenplan på c...

Visad