Kontorshotell, Slottsgatan 27, Djäkneberget, Västerås

  • 6–85 m²
  • Omgående

Välkommen till FirstOffice Livia! Ett nyöppnat kontorshotell med citypulsen precis utanför entrén. Tillhörande kontorshotellet finns två terrasser med utsikt över hela Västerås city och på gångavstånd ...


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 6–85 m²
Adress Slottsgatan 27
Område Djäkneberget
Kommun Västerås kommun
Renoveringsår Nyrenoverat
Hiss Ja
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41939253

Beskrivning

Välkommen till FirstOffice Livia! Ett nyöppnat kontorshotell med citypulsen precis utanför entrén.

FirstOffice Livia är ett modernt kontorshotell beläget mitt i Västerås City med närhet till trevliga restauranger, handel, gym, parkering och goda kommunikationsmöjligheter.

Här erbjuds modernt inredda privata kontorsrum, coworking samt BigOffice för företag som önskar en större yta med egna mindre kontor och mötesrum. Hos oss kan du arbeta ostört och effektivt. Våra privata kontorsrum finns i storlekarna 6-30 kvm, lämpliga för 1-4 personer. Samt tre BigOffice i storlekarna 79-85 kvm, lämpliga för 12-15 personer.

HÄR INGÅR
- Privat kontorsrum, coworking eller BigOffice
- Mötes-och konferensrum
- Ergonomiska kontorsmöbler och förvaringsskåp
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Städning
- Skrivare med fria utskrifter
- Wifi
- Två takterrasser
- Tillgång till kontoret dygnet runt
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Omgivning

Kontorshotellet är centralt beläget med närhet till trevliga restauranger, shopping, livsmedelsbutiker och gym. I fastigheten finns två takterrasser med utsikt över vackra Västerås City. Mycket goda kommunikationsmöjligheter med närhet till både pendeltåg, bussar och E18. På gångavstånd ligger Svartån med dess trevliga promenadstråk samt grönområden som Djäkneberget och Vasaparken.

Uppvärmning

Ja

Övrigt

SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg


Karta
Visa på kartan: