Kontor, Slottsgatan 2, Centrum, Malmö

  • 743–2 353 m²

Sitt i city med utsikt över Slottsparken och kanalen. I centrala Malmö finns denna fina och rymliga lokal med egen takterrass.


Lokaltyp Kontor
Total yta 743–2 353 m²
Adress Slottsgatan 2
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41918515

Beskrivning

På ett av Malmös mest centrala lägen står detta fina och rymliga kontor med fantastisk utsikt över kanalen och väntar på rätt hyresgäst. Kontoret bjuder på många möjligheter för både vad gäller rumsindelning och öppet landskap. Lokalen har dessutom en mängd olika mötesrum i varierande storlekar.

Det finns ett stort kök för gemensamma lunchpauser och tillgång till en härlig takterrass med utsikt över kanalen och Malmö Live, perfekt för en paus under årets varma dagar.

Fastigheten ligger på ett fint, centralt läge precis i utkanten av gamla väster med mysiga restauranger och närhet till grönska med både Slottsparken och Kungsparken runt knuten.

Omgivning

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Kommunikationer

Garagemöjligheter finns i fastigheten. I närheten finns även en separat garagebyggnad. Från fastigheten är det endast ett par minuters promenad till centralstationen där både tåg- och busstrafik utgår.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen