Övrig lokal, Slåttervägen 44, Kronogården, Trollhättan

Westic Fastigheter AB Kommunikation (202 m) Shopping (232 m) Restaurang (257 m) Bilservice (703 m) Bränslestation (915 m) Friskvård (1006 m) Grönområde (1355 m)

Fastigheten består av tre låga huskroppar med lägenheter om 1 – 4 rok i två våningsplan med källare. Av de 42 lägenheterna har samtliga balkong utom 1:orna. Lägenhetsförråd, hobbyrum, tvättstuga och cykelförråd finns i källarvåningen. Innergården är bilfri och har lekplats och basketplan. 1999 inleddes ett förnyelseprogram med nya ytskikt i lägenheterna, helkaklade badrum, ny tvättstuga och ny trädgård....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 12 m²
Adress Slåttervägen 44
Område Kronogården
Våning -1
Tillträde Omgående
Objektsnr 41775686
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Fastigheten består av tre låga huskroppar med lägenheter om 1 – 4 rok i två våningsplan med källare. Av de 42 lägenheterna har samtliga balkong utom 1:orna. Lägenhetsförråd, hobbyrum, tvättstuga och cykelförråd finns i källarvåningen. Innergården är bilfri och har lekplats och basketplan. 1999 inleddes ett förnyelseprogram med nya ytskikt i lägenheterna, helkaklade badrum, ny tvättstuga och ny trädgård.

Omgivning

Kronogården är ett trivsam och barnvänlig område, beläget strax utanför Trollhättans centrum. Omgivande bebyggelse utgörs av bostadshus med stora grönytor . Inom gångavstånd finns såväl butiker, skolor, bibliotek, fritidsgård som kommersiell och offentlig service. Vidare finns hållplatser för kollektivtrafik, stadsbussar, i nära anslutning till fastigheten. Fastigheten är belägen direkt öster om E 45:an i utkanten av stadsdelen c:a två km från Trollhättans centrum i en trivsam och barnvänlig utemiljö. Omgivande bebyggelse utgörs av bostadshus med stora grönytor. Inom gångavstånd finns såväl butiker, skolor, daghem, bibliotek, fritidsgård som kommersiell och offentlig service. Vidare finns hållplatser för kollektivtrafik, stadsbussar, i direkt anslutning till fastigheten.

Övrigt

Kännetecknande för Trollhättan är dess storslagna natur i kombination med dess industriella charm. Det var med vatten Trollhättans industriella framväxt började. Vattenkraften lockade till sig industrier från kvarnar och kraftverk till ånglok, turbiner. Den tekniska utvecklingen och kunnandet har lett till industrier i världsklass såsom Saab inom bilindustrin och Volvo Aero inom flygindustrin. Innovatum, där Nohab förut låg, är idag centrum för teknik och kunnande. Förutom detta har en filmindustri växt upp i Trollhättan som gjort ”Trollywood” till ett begrepp. Trollhättan har blivit Sveriges filmstad nummer ett. Hälften av alla svenska långfilmer spelas in här genom Film Västs försorg. Sveriges nyaste högskola finns, i skrivande stund här, där 10 000 studenter kan utbildas. Ett helt campus har växt upp kring högskolan. Det är också väl sörjt för bra skolor, omsorg, kultur och framsynt miljöarbete. Kommunen har idag c:a 54 000 invånare men arbetar hårt för att skapa förutsättningar för att växa till 70 000 invånare år 2030. Trollhättan är en vacker stad med sitt unika slussområde. Staden delas i centrum av en kanal där fyra slussar reglerar en stigning på 32 meter. Utmed kanalerna med sina vackra omgivningar finns trevliga stigar för rekreation och motion. I centrum finns gågator med caféer och restauranger. En ny fyrfältsväg (E 45:an) och dubbelspårig järnväg kommer inom några år göra det möjligt att ta sig till Göteborg på 30 minuter.

Slåttervägen 42, Kronogården

Fastigheten består av tre låga huskroppar med lägenheter om ...

Visad

Slåttervägen 40, Kronogården

Fastigheten består av tre låga huskroppar med lägenheter om ...

Visad

Slåttervägen 38, Kronogården

Fastigheten består av tre låga huskroppar med lägenheter om ...

Visad

Slåttervägen 30, Kronogården

Fastigheten består av tre låga huskroppar med lägenheter om ...

Visad