Kontor, Slåttervägen 20, ULRIKSDAL, Solna

  • 220 - 7 500 m²
  • 2020

Välkommen till Järva Krog Kvartersstad och hus K11. Här skapar vi en ny stadsdel på en plats med lång tradition av gästfrihet och företagande.


Lokaltyp Kontor
Total yta 220 - 7 500 m²
Adress Slåttervägen 20
Område ULRIKSDAL
Kommun Solna kommun
Byggår 2020
Hiss Ja
Tillträde 2020
Objektsnummer 41917614

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

I Järva Krog bygger vi nu den nya kvartersstaden. Här skapas en en tät, trygg och trivsam kvartersstad där livet på kontoret och förskolan lever sida vid sida. En hållbar, omväxlande och mänsklig plats där företagsamhet och privatliv går hand i hand. Där service och handel utgår från äkthet, omsorg och det lokala snarare än det strömlinjeformade och massproducerade. Där vi satsar lika mycket på livet mellan husen som inuti dem, på sociala ytor och informella mötesplatser, aktiviteter och evenemang.

I Järva Krog kommer bostäder, kontor, butiker, service och ett brett restaurangutbud att bli grannar i en urban gatumiljö. Detta blir en mötesplats och knutpunkt med anor från forntiden, anpassad för framtidens verksamheter och företag. Järva Krog är en del av nya Ulriksdal och totalt blir det 2 500 bostäder, 13 000 arbetsplatser, 200 000 m2 lokaler för kontor, handel och service. Närmsta grannar blir NCC:s nya huvudkontor, Scandic Järva Krog och The Winery Hotel. Från Järva Krog är det också nära till Ulriksdals och Brunnsvikens vackra natur och flera promenad- och löparstråk. Inom promenadavstånd finns även Mall of Scandinavia och Friends Arena.

Kontoren i K11 ger er som hyresgäst alla fördelar som ett nybyggt kontor medför – möjlighet till effektiva ytor, generös takhöjd, god luftkvalitet och fint ljusinsläpp. Här ges ni möjlighet att vara med och utforma kontorets utformning och interiör. Fastigheten kommer att vara miljöcertifierad enligt BREEAM. Fastigheten har ett utmärkt skyltläge ut mot E4:an.

I området finns gott om allmänna kommunikationer. Det är endast fem minuters promenad till pendeltågsstation som i sin tur inte tar mer än 7-10 minuter in till city. Busshållplatsen ansluter direkt till fastigheten. Direktbussar till flygplatserna stannar utanför huset. Området är välplanerat för cyklister. Parkeringsplatser finns både under fastigheten och i parkeringsgarage i kvarteret.

Planlösning

Här flyttar ni in i ett helt nybyggt och flexibelt kontor, där arbetsplatsen anpassas efter era förutsättningar istället för tvärtom. Lokalerna utformas med installationsgolv och få pelare, allt för att på ett enkelt sätt kunna förändras i takt med att framtida behov ser annorlunda ut.Bilder på lokalen