Kontor, Skytteholmsvägen 39A, Solna centrum, Solna

Relier - Real Estate Advisor Stockholm Kommunikation (3412 m)

Denna fräscha och moderna kontorslokal har ett förträffligt läge på Skytteholmsvägen, precis intill Solna Centrum, vilket gör den mycket lättillgänglig för såväl anställda som besökare. Lokalens ytorfördelar sig över två våningsplan, som förbinds med varandra genom såväl en interntrappa som en internhiss. Lokalen lämpar sig exempelvis för kontorsverksamhet med kundmottagning, eller utbildning, då det i direkt anslutning till entrén finns en fin öppen yta med modern reception och lounge/showro...

Fakta om lokalen
Lokaltyper Kontor/Utbildningslokal
Total yta 936 m²
Adress Skytteholmsvägen 39A
Område Solna centrum
Objektsnr 41909852
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Denna fräscha och moderna kontorslokal har ett förträffligt läge på Skytteholmsvägen, precis intill Solna Centrum, vilket gör den mycket lättillgänglig för såväl anställda som besökare. Lokalens ytor fördelar sig över två våningsplan, som förbinds med varandra genom såväl en interntrappa som en internhiss.

Lokalen lämpar sig exempelvis för kontorsverksamhet med kundmottagning, eller utbildning, då det i direkt anslutning till entrén finns en fin öppen yta med modern reception och lounge/showroom. Lokalen har även gott om konferens- och mötesrum. Lokalen är bl.a. försedd med bredband via fiber och mötesrummen har ett modernt bokningssystem med bildskärmar.

Lokalen är i mycket gott skick och det finns utmärkta förutsättningar att ytterligare anpassa bl.a. ytskikt och inredning för att passa en ny hyresgästs önskemål om representativa och funktionella lokaler.

Det finns även möjlighet dela upp lokalen till två separata ytor genom att bygga igen interntrappan och hissen, då nedervåningen om ca 228 kvm har separat ingång via fastighetens trapphus mot Hannebergsgatan.

Hannebergsgatan 33, Solna Centrum

Utmärkt kontor ca 444 kvm vid Solna Centrum och nära T-bana....

Visad

Solna Torg 19 & 13, Solna Centrum, Solna Kommun / Solna Centrum

Kontorslokal i Solna Centrum med ett mycket attraktivt och l...

Visad

Solna Centrum, Solna Kommun

Kontorslokal med ett mycket attraktivt och lättillgängligt l...

Visad

Solna Centrum, Solna Kommun / Solna Torg 3 & 13

Kontorslokal i Solna Centrum med ett mycket attraktivt och l...

Visad